Samsung Galaxy Z Flip 2'nin bataryası gözüktü - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Z Flip 2'nin bataryası gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-06 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un yeni Galaxy Z Flip 2 modeli geliştirilmeye devam ediyor. Cihaza dair detaylar karşımıza gelmeye devam ederken, şimdi ise modele dair yeni bir detay daha sızdırıldı. Önümüzdeki aylarda resmi olarak gelmesi beklenen Samsung Galaxy Z Fold 3 ile beraber tanıtılması muhtemel olan Samsung Galaxy Z Flip 2, resmi kayıtlara göre toplamda 3203 mAh’lik bir pile sahip olacak. Modelin sahip olduğu temel katlanabilir yapısından ötürü iki parça pil bulunuyor. Bu kapsamda 2300 mAh + 903 mAh olarak pilleri görüyoruz. Şirket tarafından ise resmen 3300 mAh olarak lanse edilmesi bekleniyor. Pil noktasında yerine geçeceği Galaxy Z Flip ile aynı kapasiteye sahip olacak.

Samsung Galaxy Z Flip 2 için pil detayları belli oldu

2020 son çeyreğinde Samsung Apple'ı ikiye katlamış!2020 son çeyreğinde Samsung Apple'ı ikiye katlamış!

Günümüz için 3300 mAh küçük bir seviye olarak gözüküyor. Ancak Samsung’un bu cihaz kapsamında başka bir şansı bulunmuyor. Model tam ortadan ikiye katlandığı için cihaza farklı bir teknoloji dahil edilmediği sürece daha büyük bir katması mümkün olmuyor. Galaxy Z Fold 3 modelinin ise büyük bir pil ile gelme ihtimali bulunuyor. Şirketin bu modelinde 5000 mAh seviyesinde bir pil kullanma ihtimali bulunuyor.

Modelin ayrıca yüksek bir ihtimalle Snapdragon 888 işlemcisinden ve 8 GB RAM belleğinden güç alması bekleniyor. 120 Hz AMOLED bir ekran yer alacakken 6.9 inç büyüklüğünde bir panel göreceğiz.


Samsung Galaxy F12 ve F02 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatıSamsung Galaxy F12 ve F02 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ