Samsung Galaxy Z Flip 2 için yeni bir patent aldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Z Flip 2 için yeni bir patent aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-04 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Geride bıraktığımız Şubat ayı içerisinde Galaxy S20 serisiyle beraber tanıtılan katlanabilir akıllı cep telefon Galaxy Z Flip, tasarımsal özellikleriyle beklentileri karşılıyor olsa da, donanım kısmında zayıf kaldı. Geçtiğimiz günler içerisinde DxOMark puanıyla da eleştirilere maruz kalan cihazın yenisi için hazırlıklar da başladı. 3 kameraya sahip olan Samsung Galaxy Z Flip 2 patenti sızdırıldı. 

Samsung Galaxy Z Flip 2 patenti sızdırıldı

Tasarım özellikleri değerlendirildiğinde oldukça başarılı olarak değerlendirilen Samsung Galaxy Z Flip 2 donanım özellikleriyle zayıf kaldı. Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un bu yıl Galaxy Z Flip'in 5G versiyonunun planlarını kurduğu biliniyordu. Bugün ise LeGoDigital Ocak ayı içerisinde belgelenen ve bir kaç gün önce WIPO (Dünya Fikri Mülkiyet Ofisi) tarafından ortaya çıkarılan bir tasarım patentini paylaştı. Söz konusu bu patentte biri dikey, diğeri ise yatay harici kamera sistemine sahip olan olan iki potansiyel tasarım gösterilmektedir. Halihazırda mevcut olan Samsung Galaxy Z Flip'in aksine, cihazın Samsung Galaxy S20 ile aynı kamera dizilimine sahip olacağına dair söylentileri destekleyen 3 harici kamera da ilk olarak bu patentte karşımıza çıktı. 

Yeni tanıtılan Galaxy Z Flip'in satış başarısı!Yeni tanıtılan Galaxy Z Flip'in satış başarısı!

Yeni cihazın birincil kamerası 12 Megapiksel, 12 Megapiksel geniş açılı ve 64 Megapiksel telefoto kameraya sahip olması bekleniyor. Patent aynı zamanda beklenen ekran tasarımlarını da ortaya koyuyor. Yeni tasarımlarda kamera dışında büyük bir değişiklik şu an için görünmüyor. Samsung Galaxy Z Flip 2 ya da Galaxy Z Flip 5G  adıyla gelmesi planlanan yeni katlanabilir akıllı cep telefonun Ağustos ayında Galaxy Note 20 ile piyasaya girmesi bekleniyor. Her iki modelin lansman tarihine çok yakın olduğu göz önüne alındığında, cihazın sadece küçük bir güncelleme ile kullanıcılarına karşısına çıkacağı düşünülüyor. Şu an için konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler bunlardan ibarettir. Gelecek günlerce daha fazla bilgi sunulması bekleniyor. 

 


Samsung Galaxy Z Flip alıcılarına kötü haber!Samsung Galaxy Z Flip alıcılarına kötü haber!
Xiaomi Galaxy Z Flip'e rakip bir model piyasaya sürebilirXiaomi Galaxy Z Flip'e rakip bir model piyasaya sürebilir
Samsung ve Google'dan Galaxy Z Flip için ortaklıkSamsung ve Google'dan Galaxy Z Flip için ortaklık

PAYLAŞ