Samsung Galaxy XCover 5 hakkında her şey - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy XCover 5 hakkında her şey

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-04 21:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung’un yakın dönemde tanıtması beklenen yeni ultra dayanıklı yapısı ile Galaxy Xcover 5 modelinin tasarımı tekrardan ortaya çıktı. Paylaşılan fotoğrafa göre modelin kenar tasarımındaki kalın tasarımı ve yan bölümde kırmızı bir tuşa sahip olacağı gözüküyor. Samsung’un ultra dayanıklı yeni modeli olması beklenen bu modelin yakın zamanda piyasaya süreceği ortaya çıkmıştı. Model yapısı gereği suya, toza ve düşmelere karşı ultra dayanıklı bir yapıda olacak. Roland Quandt sızıntılı açıklamalara göre modelin 5.3 büyüklüğünde HD+ TFT LCD bir ekran paneli bulunacak. İşlemci gücü olarak Exynos 850 işlemcisinden gücünü alması beklenen bu model 4 GB RAM belleği ile gelecek. Cihaz teknik özelliklerden daha çok sağlamlığı ve tasarımı ile iddialı olması bekleniyor.

Modelde 64 GB dahili depolama görecekken, ön tarafta 5 megapiksel F2.2 selfie kamerası göreceğiz. Arka yüzeyde ise 16 megapiksel F1.8 diyafram bir kamera görebiliriz.

Samsung'un eski akıllı saatleri yeni güncelleme aldıSamsung'un eski akıllı saatleri yeni güncelleme aldı

Samsung Galaxy Xcover 5 hakkında yeni detaylar

Cihazın MIL-STD-810G ile IP68 sertifikasına sahip olması beklenirken, 15W hızlı şarj destekli 3000 mAh’lik bir pili bulunacak. Cihazın ağırlık olarak ise 172 gram seviyesinde olacağı iddia ediliyor. Cihazın açıklanan Avrupa fiyatı noktasında ise 300 euro seviyesinde olacağı gözüküyor. Siyah ve tek renk seçeneği ile gelecek olan modelde 5G desteği olmayacak ve bağlantı noktasında ise USB-C kullanılacak. Modelin yüksek bir ihtimalle ise Türkiye’de satışta olmaması bekleniyor.

Modelin orta seviye teknik özellikler ile daha çok dayanıklılığa önem veren kullanıcılar için uygun bir model olacak diyebiliriz. Cihazın ilerleyen günlerde resmi olarak tanıtılması ve tüm teknik özellikler ile tasarım detaylarının da belli olması bekleniyor. Modelin kutu içinden Android’in hangi sürüm ve hangi arayüze sahip olarak geleceği ise belli olmuş değil.


Samsung 5G telefonları için yeni bir işlemci geliştiriyorSamsung 5G telefonları için yeni bir işlemci geliştiriyor
Samsung Galaxy S21 Ultra, DxOmark'ta sınıfta kaldıSamsung Galaxy S21 Ultra, DxOmark'ta sınıfta kaldı

PAYLAŞ