Samsung Galaxy X Özellikleri Belli Oluyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy X Özellikleri Belli Oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-07 15:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung'un Galaxy X adlı bir katlanabilir telefon üzerinde çalışmalar yaptığı biliniyor. Şimdi ise bu cihaz hakkında gelen bilgilere göre modelin çıkış tarihi hakkında bazı bilgiler belli oldu. Buna göre Galaxy X modelini önümüzdeki sene Barcelona'da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde görebiliriz. Cihaz katlanabilir OLED ekran teknolojisine sahip olacak ilk cihaz olma ünvanına sahip olabilecek. Şirketin ise modeli konsept tasarımdan çıkartıp seri üretime geçmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy X Katlanabilir Telefon: Söylentiler, Görüntüler, Ayrıntılar ve Daha Fazlası!

Katlanabilir akıllı telefon modelleri uzun zamandır kurgulanan cihazlar olarak biliniyor. Birçok şirket bu yönde model üretmeye çalışmış fakat henüz tek ekranlı ve katlanabilir yapıya sahip bir model pazarda görmemiştik. Fakat Samsung'un gelişmiş bir ekran teknolojisi ile bu durumu mümkün kılması bekleniyor. Bu kapsamda esnek ekran teknolojisi ile Galaxy X'in üretilmesi ve küçük ölçekli bir model olması bekleniyor.

Galaxy X için Valley kod adı ile gelmesi beklenirken şimdi ise Winner olarak geleceği iddia ediliyor. Katlanabilir telefon tasarımı noktasında şirketin birçok patente sahip olduğu ifade ediliyor. Son sızıntılar kapsamında Galaxy X'in üç farklı OLED ekran yapısı ile geleceği bekleniyor. Bakalım katlanabilir yapıya sahip Samsung modeller önümüzdeki dönemlerde pazara sunulacak mı göreceğiz.

Önerilen Yazı: İşte Samsung Galaxy X'in çıkış tarihi





PAYLAŞ