Samsung Galaxy Watch Türkiye'de satışa çıktı! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Watch Türkiye'de satışa çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-06 14:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Samsung, Galaxy Note 9 lansmanında tanıttığı yeni akıllı kol saati olan Galaxy Watch, uzun bir bekleyişin ardından ülkemizde de satışa sunuldu. Güney Kore asıllı Samsung, Gear serisi akıllı saatlerini artık tarihe gömmüş bulunuyor. Giyilebilir teknoloji alanında yenilik yapmaya ve yeni bir seri oluşturmak isteyen Samsung, Galaxy Watch serisi ile bu isteğini yerine getirebilir. Galaxy Watch serisinin ilk modelini geçtiğimiz ay düzenlenen Note 9 lansmanında görmüştük. Geçtiğimiz yıllarda sunulan Gear S3'ün tasarımına benzeyen bu saat kullanıcılara daha çok şey vadediyor.

Galaxy Watch Fiyatları

Bu akıllı saat 42 milimetre ve 46 milimetre olarak karşımıza çıkıyor. Bu özelliklerin yanı sıra akıllı saatte kablosuz şarj özelliği bulunuyor. Bunun için Samsung'un kablosuz şarj istasyonu olan Duo istasyonuna sahip olmaları gerekiyor. Bu istasyona sahip olursanız telefonunuzu, saatini ve kablosuz kulaklığınızı şarj edebilirsiniz. Yeni çıkacak olan bu akıllı saat serisinin teknik özellikleri ise şöyle:

  • 360x360 çözünürlüğe sahip AMOLED ekran
  • Exynos 9110 çift çekirdekli 1.15GHz yonga
  • 4GB Dahili hafıza
  • 5 metreye kadar su geçirmez gövde
  • 7 gün batarya ömrü, düşük enerjide kullanabileceğiniz bir modda bulunuyor.
  • Telefon yanınızda olmasa bile tüm bilgilere erişebileceğiniz bir hücresel bağlantı
  • 63 gram ağırlığa sahip 46mm, 49mm seçenekleri mevcut.

Günümüzde akıllı saat ve akıllı bileklik kullanmak insanların favorisi duruma geldi. Çünkü akıllı bileklik ve ya akıllı saatler ile telefonunuzdaki bildirimler, aramaları görebilirsiniz. Akıllı saat ile nabzını ölçebilir, saat ve ya dakika tutabilir, çeşitli alarm özelliklerine sahip olabilirsiniz. Bu akıllı saatin fiyatı ise gerçekten akıllı telefon fiyatında:

Samsung Galaxy Watch 46mm'lik versiyonu 2199 Türk Lirası

Samsung Galaxy Watch 42mm'lik versiyonu 1999 Türk Lirası

Bu fiyatta akıllı saat almak ne kadar mantıklı bilemeyiz fakat özelliklerine ihtiyacı olan insanlar olabilir. Akıllı saatin en az 2000 Türk Lirası olması biraz bizi üzdü fakat bu saati ülkemizde alabilecek kişi sayısı oldukça fazla. Samsung Galaxy Watch'ı, Samsung'un mağazalarından ve anlaşmalı noktalardan bulabilirsiniz. Akıllı saatin görünümü normal derecede büyüklüğe sahip ve oldukça şık bir tasarımı var.





PAYLAŞ