Samsung Galaxy Watch Active ve Fit Modelleri Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Watch Active ve Fit Modelleri Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-21 10:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Samsung'un yeni giyilebilir cihazları ile tanışma zamanı geldi. İşte Samsung Galaxy Watch Active ve Fit modellerinin özellikleri

Samsung Galaxy S10'nun Kamerası hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Merak Edilen Samsung Galaxy 10 Hakkındaki Tüm BilgilerMerak Edilen Samsung Galaxy 10 Hakkındaki Tüm Bilgiler

Samsung Galaxy Watch Active ve Fit Modelleri Tanıtıldı

Samsung bugün düzenlenen bir etkinlikte dört yeni telefon tanıttı. Bu telefonların özellikleri ve çıkış fiyatı hakkında detaylı bilgi veren Samsung, akıllı cihazlarının yanı sıra giyilebilir cihazlarını da tanıttı. Galaxy Watch Active ve Galaxy Fit E modelleri ile tanışma zamanı geldi. 2018 yılında çıkan Galaxy Watch Active iyi bir akıllı saat olabilir fakat spor için yanınızda taşıyacağınız bir cihaz değil. Yeni Galaxy Watch Active çok daha ince ve basit tasarıma sahip. Yeni Galaxy Watch Active modeli kullanıcılara çok daha çekici gelecek. 1,1 inç AMOLED ekrana sahip olan cihaz, 360 x 360 piksel çözünürlüğe sahip.

Galaxy Watch Active modelinin özellikleri ise oldukça kullanışlı. Bu özellikler arasında optik kalp ritmi sensörü, NFC yongası, Samsung Pay, 5 ATM su geçirmezlik puanı, MIL-STD-810G puanı, Bluetooth 4.2 ve WiFi bu özellikler arasında bulunuyor. Bu model 8 Mart tarihinden itibaren satışa sunulacak ve 199,99 dolardan başlayan fiyat etiketine sahip olacak. Günlük aktiviteleri takip etmek isteyen kullanıcılar için çok daha uygun fiyata satılacak olan Galaxy Fit, işlevsel özellikleri ve düşük fiyatı ile dikkat çekiyor. Bu modelin özellikleri arasında jiroskop, ivmeölçer sensörü bulunuyor. Fakat GPS özelliği bulunmuyor. 

Galaxy Fit e, çok daha küçük PMOLED ekran ile birlikte geliyor ve jiroskop içermiyor. Bu iki cihazın fiyat etiketi ise henüz açıklanmadı.

 


Samsung'un Etkinliğinde Teknoloji Meraklılarını Neler Bekliyor?Samsung'un Etkinliğinde Teknoloji Meraklılarını Neler Bekliyor?
Samsung yeni Blu-ray oynatıcı üretimine girişmeyecekSamsung yeni Blu-ray oynatıcı üretimine girişmeyecek
Samsung Galaxy M30 İddialı Fiyat ve Özellikler ile GeliyorSamsung Galaxy M30 İddialı Fiyat ve Özellikler ile Geliyor

PAYLAŞ