Samsung Galaxy Watch Active 2'nin renk seçenekleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Watch Active 2'nin renk seçenekleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-01 13:33:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Samasung’un 5 Ağustos’ta tanıtacağı yeni giyilebilir teknolojisi olan Watch Active 2 hakkında sızıntılar gündeme gelmeye başladı. Güney Kore merkezli şirket yeni akıllı saati için gün sayarken, şimdiye kadar gelen sızıntılar henüz bir netlik kazanmasa da, saatin tasarımının net bir şekilde ortaya çıktığı düşünülüyor. 

Galaxy Watch Active 2 yönünde gelen ilk sızıntılar yeni akıllı saatin renk seçenekleriyle ilgili. Söylentilere göre yeni Galaxy Watch Active 2, kullanıcılarının karşısına siyah, gri be roze altın olmak üzere üç farklı renkle çıkacak. 

Samsung Galaxy Note 10 Plus resmi internet sitesinde duyurulduSamsung Galaxy Note 10 Plus resmi internet sitesinde duyuruldu

Samsung, Under Armour ile özel bir versiyon üretebilir 

Samsung Galaxy Watch Active 2 özellikleri açıklandı

Bunun yanı sıra Samsung’un yeni akıllı saati için ünlü sponsor markaları arasında yer alan Under Armour’la birlikte kullanıcıları için özel bir versiyon hazırladığı Evan Blass tarafından duyuruldu. Markaların ürünleri çıkmadan önce yaptığı isabetli duyumlarla bilinen Evan Blass, Samsung’un, Under Armour ‘la birlikte geliştirdiği özellikleri kullanıcılara sunmasının oldukça yüksek bir ihtimale sahip olduğuna değindi. Bunun yanı sıra Galaxy Watch Active 2’in Under Armour özel tasarımını satın alanların ise Under Armour’un MapMyFitness, Endomondo ve MyFitnessPal gibi servislerden de yararlanabilecekleri de söylentiler arasında yer alıyor. 

Dokunmatik bir çerçeveye sahip olması beklenen Galaxy Watch Active 2 hakkında bir diğer iddia ise donanım özellikleriyle ilgili. Kullanıcıların dokunmatik çerçeve sayesinde, ekrana dokunmalarına gerek kalmadan arayüz içerisinde dolaşabilmsi bekleniyor. Samsung Galaxy Watch Active 2 iddialara göre Bluetooth 5.0, 768 MB RAM, 4 GB hafıza kapasitesine sahip olacak. 360 x 360 çözünürlüğe sahip Super AMOLED ekrana sahip olması beklenen Galaxy Watch Active 2’nin bir diğer önemli özelliği ise EKG çekebilecek olması. 

Galaxy Watch Active 2 farklı ekran seçeneğine mi sahip? 

Samsung yeni giyilebilir ürünlerini yanlışlıkla sızdırdı

Dünyanın teknoloji lideri markasının yeni ürettiği akıllı saati iki farklı ekran seçeneğiyle piyasaya sürmesi bekleniyor. 40 mm. versiyonun 1.2 panele 44 mm. Versiyonun da 1.4 inç panele sahip olması beklenirken, ekranı daha küçük olan modelin 247 mAh’lık batarya kapasitesine, ekranı büyük olan modelin ise 340 mAh’lık batarya kapasitesine sahip olacağı söyleniyor. 

Samsung’un 5 Ağustos’ta kullanıcılarına tanıtacağı yeni akıllı saatin MIL-STD 810G sertifikasına sahip olarak suyun altında 2, 5 ATM basınca kadar dayanıklı olabilmesi de beklentiler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra Samsung’un yeni Galaxy Watch Active’i hem Wi-Fi, hem de LTE versiyonları ile pazara sürmesi bekleniyor. 


Akıllı telefon satışlarının ikinci çeyreğinde Samsung rekor kırdıAkıllı telefon satışlarının ikinci çeyreğinde Samsung rekor kırdı
Samsung Galaxy Note 10'da üst düzey su korumasıSamsung Galaxy Note 10'da üst düzey su koruması

PAYLAŞ