Samsung Galaxy Watch Active 2 özellikleri açıklandı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Watch Active 2 özellikleri açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-24 12:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli şirket Samsung’un 7 Ağustos ile beraber New York’ta gerçekleştireceği Grand Unpacked etkinliği ile beraber Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus modellerini tanıtması bekleniyor. Ayrıca bu modeller yanında ise yeni akıllı saat modeli Galaxy Watch Active 2 cihazının da gelmesi bekleniyor. Şimdi ise Samsung’un bu yeni Galaxy Watch Active modeli hakkında ilk detaylar belli olmaya başladı. Söz konusu saatin teknik detay ve tasarım özellikleri, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı. Tasarım anlamında ilk modeliyle benzerlik gösteren bu yeni saatin gelin şimdi ortaya çıkan detaylarına bakalım.

Galaxy Watch Active 2 Özellikleri

Galaxy M40 güncellemesi telefonları optimize ediyor!Galaxy M40 güncellemesi telefonları optimize ediyor!

Şirketin bu yeni modeli 40 mm ve 44 mm olarak iki farklı modele sahip olacak. Bu modeller sırayla 1.2 inç ve 1.4 inç büyüklüğünde ekranları bulunacak. Her iki ekran ise 360x360 piksel bir çözünürlük sunacak. Her iki modelin ekran teknolojisi Super AMOLED olurken, Gorilla Glass DX + koruması bulunuyor. 40 mm olan model 31 gram, 44 mm’lik model ise 36 gram ağırlığında olacak. Kasa alüminyum yada paslanmaz çelik yapıda olacakken, MIL-STD 810G dayanıklılık standartlarını karşılayacağı ifade ediliyor.

Bu yeni saatlerde önceki versiyona göre donanımsal anlamda çok büyük bir değişikliğin olması beklenmiyor. Bu noktada Exynos 9110 işlemcisinin güç vermesi beklenen bu saatte 4 GB dahili depolama alanı bulunacak. 768 MB RAM belleğine sahip olacak cihazın LTE destekli modelinde 1.5 GB RAM yer alacak. Dokunmatik çerçevenin de bulunacağı bu saatte Bluetooth 5.0 teknolojisi yer alacak ve 247 mAh’lik bir batarya bulunacak. 44 mm olan versiyonda ise 340 mAh’lik bir bataryanın yer alması bekleniyor. Modellerin siyah, gümüş ve altın rengine sahip kasa çeşitleri olacak.  


Samsung Galaxy Watch Active 2 görselleri yayınlandıSamsung Galaxy Watch Active 2 görselleri yayınlandı
Samsung Galaxy Fold yakın zamanda geliyorSamsung Galaxy Fold yakın zamanda geliyor

PAYLAŞ