Samsung Galaxy Watch Active 2 görselleri yayınlandı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Watch Active 2 görselleri yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-12 13:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli marka Samsung’un en yeni akıllı saat modeli olması beklenen Galaxy Watch Active 2 cihazı hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bir süre önce özelliklerine dair detaylar beliren bu saat için şimdi ise bazı basın görselleri ortaya çıktı. Ortaya çıkan basın görselleri ile beraber ayrıca cihazın çıkış tarihinin de yakın olduğu düşünülmeye başlandı. Çıkan görseller ile beraber modelde yer alacak olan yeni özellikler de belirmeye başladı. Görsellere bakacak olursak modelin Galaxy Watch Active 2 olarak gelmesi belli olmuş durumda. Diğer yandan Galaxy Watch Active modeli ile oldukça benzer bir tasarıma sahip olan bu yeni 2.nesil saat modeli modern ve şık bir görünüme sahip olarak gelecek.

Samsung Galaxy Watch Active 2 Detayları

IO Interactive, dünyaca ünlü Hitman oyununun dağıtım ve yayım hakları için anlaşma yaptıIO Interactive, dünyaca ünlü Hitman oyununun dağıtım ve yayım hakları için anlaşma yaptı

Görsellere göre konuşacak olursak, yeni Watch Active 2 modelinde dönen yapıdaki çerçeveler yer almıyor. Ayrıca yeni bir deri kordon modelini bu versiyonda görüyoruz. Ayrıca saatin üst kısmında yer alan güç tuşunda tıpkı Apple Watch 4.nesil modelde olduğu gibi kırmızı bir halka yer alıyor. Galaxy Active 2 modelinin teknik tarafına bakacak olursak ise 40 mm ve 44 mm olarak iki farklı boyda geleceği gözüküyor. LTE modeli haricinde yer alacak bir modelin sadece Wifi destekli olması bekleniyor. Ayrıca bu yeni model Apple’da olduğu gibi düşme algılama ve EKG gibi yenilikçi teknolojilere de sahip olması bekleniyor. Ayrıca yenilik olarak vücut yağ oranı ölçebilen bir özelliğin de bu saat ile beraber olacağı düşünülüyor.

Galaxy Watch Active 2 modeli için çıkış tarihi henüz bilinmezken, modelin basın görsellerinin Note 10 tanıtımına az kala ortaya çıkması cihazın da bu etkinlik ile beraber tanıtılabileceği düşüncelerini akıllara getiriyor.


Samsung Galaxy Watch Active ve Fit Modelleri TanıtıldıSamsung Galaxy Watch Active ve Fit Modelleri Tanıtıldı
Galaxy Watch Active'in ilk güncellemesi yayınlandı!Galaxy Watch Active'in ilk güncellemesi yayınlandı!

PAYLAŞ