Samsung Galaxy Watch 4 tasarımı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Watch 4 tasarımı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-06 11:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Giyilebilir teknoloji alanında son dönemlerin en popüler modellerinden birisi olan Samsung Galaxy Watch 4 hakkında sızdırmalar devam ediyor. Cihaz şimdi ise tüm açılardan detaylı bir şekilde görüntülendi. 

Samsung tarafından resmi bir tanıtım tarihi açıklanmayan ancak üzerinde çalışmaların devam ettiği bilinen Samsung Galaxy Watch 4 modeli için yeni bir sızıntı daha meydana geldi. Twitter üzerinden Evan Blass’a ait #evleaks hesabı aracılığı ile paylaşılan yeni videolar, akıllı saatlerin tüm açılardan görünmesini sağladı. Piyasaya sunulacak bir sonraki Samsung Galaxy Watch 4 modeli olacağı belirtilen akıllı saat, tasarımı ile oldukça dikkat çekti. Aynı zamanda yeni modelin Classic olarak adlandırılacağı belirtildi. Özellikle bu isimlendirme oldukça önemli. Zira bugüne kadar gündeme gelen bilgilerde ve sızıntılarda böyle bir isim çok net olarak ön plana çıkarılmamıştı.

Samsung Galaxy Watch 4 görselleri ne ifade ediyor?

Sızdırılan yeni Samsung Galaxy Watch 4 görselleri, akıllı saatler için pek çok farklı detayı ön plana çıkarıyor. Mevcut verilere göre yeni Classic sürümde ekran çerçevesi hareketli bir tasarıma sahip ve döndürülebilecek. Standart Samsung Galaxy Watch 4 sürümünde ise saat kadranında dönen bir sanal çerçeve kullanılacak ve bu iki önemli fark, akıllı saatler arasında en belirleyici özellik olacak. Yapılan sızıntı sonrasında kesinlik taşımasa da mevcut normal sürümün Active olarak adlandırılabileceği belirtildi.

Tüm bunların yanı sıra yeni modellerde tasarım açısından dikkat çeken bir diğer detay köşelerdeki yenilikler. Bir önceki modellere göre daha köşeli kenarlara sahip olacak yeni versiyonlar, tasarımda da farklılık yakalanmasını sağlamış durumda. Akıllı saatlerdeki kordon ile ana gövde arasındaki mesafenin azaltılmış olması ise yeni modellerdeki bir diğer önemli fark. Özellikle saat kayışlarının daha kolay bir şekilde değiştirilmesi adına böyle bir yeniliğe gidilmiş olabileceği düşünülüyor.

Samsung Galaxy Watch 4, 3 farklı renkle desteklenecek

Yapılan paylaşımlar ile birlikte akıllı saatin üç farklı renge sahip olacağı netleşti. Siyah, beyaz ve gümüş olarak 3 farklı seçenek ile sunulacak akıllı saatler, böylece satın alma aşamasında da kullanıcıların daha uygun bir modeli tercih etmesini sağlayacak. 

11 Ağustos’ta tanıtılabilir

Samsung Galaxy Watch 4 için şu anda en yakın tanıtım tarihi 11 Ağustos olarak görülüyor. Katlanabilir modeller ve kablosuz kulaklık gibi yeni ürünler ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanan Samsung, yeni akıllı saat modellerini bu lansmanda tanıtabilir. 

Galaxy Watch4 Classic pic.twitter.com/RDI6cq4ToR

— Evan Blass (@evleaks) July 4, 2021

pic.twitter.com/hgkUomdAP0

— Evan Blass (@evleaks) July 4, 2021

pic.twitter.com/fDW11VX19s

— Evan Blass (@evleaks) July 4, 2021




PAYLAŞ