Samsung Galaxy Watch 3 Titanyum Türkiye'de yerini alıyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Watch 3 Titanyum Türkiye'de yerini alıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-15 22:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Samsung, Galaxy Watch 3 adlı akıllı saatin özel bir tasarım versiyonu olan Galaxy Watch 3 Titanyum modelini Türkiye'de satışa sunuyor. Güney Koreli şirketin bu yeni akıllı saati, özellikleri ve fiyat bilgisi ile oldukça dikkat çeken bir üründür. 

Güney Kore merkezli şirket, Galaxy Watch 3 akıllı saat serisi ile dikkatleri üzerine toplayan Titanyum kasa versiyonu ile artık Türkiye pazarında da resmi ve garantili olarak satışa sunuldu. Galaxy Watch 3 Titanyum, teknik özellikleri açısından orijinal Watch 3'ü eksiksiz bir şekilde takip ediyor. Aynı zamanda adındaki Titanyum'dan da tahmin edileceği üzere bu akıllı saat, paslanmaz çelik yerine, ince işçilikle dikkat çeken kaliteli bir titanyum gövde satışa sunuluyor.

Samsung Galaxy Watch 3'ün tüm özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy Watch 3'ün tüm özellikleri sızdırıldı

Samsung Galaxy Watch 3 Titanyum; 1,4 inç ekran (360×360 piksel Super AMOLED) ile 45 mm gövde boyutuyla kaliteli bir kullanım sunuyor. Aynı zamanda 8 GB dahili depolama alanına sahip olan bu giyilebilir teknoloji ürünü, ekranında çizilmelere karşı daha korunaklı olması için Gorilla Glass XD cam kullanıldı. Ürünün ekranın su geçirmez yapıdadır. Galaxy Watch 3 Titanyum; nabız, SpO2, VO2 Max, ECG ve uyku takibi özellikleri aktif olarak kullanıcılara sunuluyor. Buna ek olarak cihaz gücünü Exynos 9110 işlemciden ve 1 GB RAM'den alıyor. Söz konusu bu akıllı saatte düşme algılama özelliği de vardır.

Samsung Galaxy Watch 3 Titanyum ile ilgili olarak açıklanan resmi Türkiye fiyatı ise 4.999 TL'dir. Başarılı şirketin ülkemizde sattışa sunduğu en pahalı akıllı saat modeli, esasında sadece üstüne kurulan Titanyum kasa ile ilgili fark yaratıyor. Bunun yanı sıra sadece 45 mm kasaya sahip olan ve bu açıdan da kadınlardan daha çok erkeklere hitap eden bu akıllı saat, şu an için Mistik Siyah rengi ile satışa çıktı.

 


Samsung Galaxy Watch 3'ün netleşen önemli özellikleriSamsung Galaxy Watch 3'ün netleşen önemli özellikleri
Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldıSamsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı

PAYLAŞ