Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-06 10:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Unpacked 2020 etkinliği kapsamında Samsung Galaxy Watch 3 akıllı saat modeli resmi olarak tanıtıldı. Samsung Galaxy Watch 3 akıllı saat Galaxy Note 20 serisinin ardından piyasaya sürüldü. Gövde açısında iki, toplamda ise dört farklı versiyon şeklinde kullanıcıların karşısına çıkan model, sevilen yuva

8 GB dahili depolaması bulunan akıllı saat, ekranına gelecek olan herhangi bir darbeye ya da çizilmelere karşı Gorilla Glass XD cam ile koruyor ve elbette su geçirmiyor. Nabız, SpO2, VO2 Max, ECG ve uyku takibi özelliklerine aktif olarak sahip olduğu aktarılan Galaxy Watch 3, gücünü Exynos 9110 işlemciden ve 1 GB RAM‘den alıyor. Samsung Galaxy Watch 3'ün versiyonlarının 247 mAh ve 340 mAh pile sahip olduğu dile getirilirken, cihazların işletim kısmında ise, Tizen OS 5.5 tercih ediliyor.

Samsung Galaxy Watch 3'ün tüm özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy Watch 3'ün tüm özellikleri sızdırıldı

Bluetooth yanında telefonlardan daha bağımsız hale gelen LTE versiyonları da olan saatin, ağırlığı 41mm versiyon için 48 gram, 45 mm versiyon içinse 53 gram seviyesinde yer alıyor. Sürpriz olmadığı üzere kayışları değiştirilebilir tasarlanan şık tasarımlı Samsung Galaxy Watch 3 akıllı saat, 39 farklı spor türünü detaylı olarak takip edebiliyor. Telefonlar ile bağlantı kuran ve yerleşik mikrofon ile telefon görüşmesine imkan tanıyan saat, GPS birimi yanında NFC taşıyor ve WiFi ile Bluetooth 5.0 destekleriyle geliyor. 

Samsung Galaxy Watch 3 akıllı saatin fiyat etiketi nasıl olacak?

Modelin yurt dışı fiyatı açıklandığı kadarıyla deri kayışlı 41 mm için 429 euro, 45 mm içinse 459 dolar seviyesinde. Mobil bağlantı destekli versiyonlar içinse Avrupa fiyatı deri kayışlı 41 mm için 479 euro, 45 mm içinse 509 dolardan başlıyor. Metal kayışlı versiyonlar ise 600 euro seviyesine kadar çıkıyor deniyor. Cihaz hakkında gelecek günlerde daha detaylı bilgilerin gelmesi bekleniyor. 


Samsung Galaxy Watch 3'ün netleşen önemli özellikleriSamsung Galaxy Watch 3'ün netleşen önemli özellikleri

PAYLAŞ