Samsung Galaxy W2019 İçin Resmi Paylaşım Yapıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy W2019 İçin Resmi Paylaşım Yapıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 15:36:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung’un bir süre önce ortaya çıkan yeni kapaklı yapıya sahip amiral gemisi modeli Samsung Galaxy W2019 için resmi bir paylaşım yapıldı. İlginç yapıya sahip bir model olarak gelecek olan cihazın çok yakın bir zamanda tanıtılması bekleniyor. Samsung’un geliştirmekte olduğu katlanabilir yapıdaki Galaxy F modelinde olduğu gibi merakla beklenen bir başka model ise kapaklı Galaxy W2019 oluyor. Güney Koreli şirket tarafından yeni yayınlanan bir poster ise cihazın nasıl görüneceğine dair bazı fikirler veriyor. Yukarıda göreceğiniz poster paylaşımında bir bilgisayar görünümü akıllara gelebiliyor. Ancak paylaşımın Samsung Galaxy W2019’a ait olduğu belli oluyor.

Samsung Galaxy W2019 Detayları

Gelmiş geçmiş en güçlü kapaklı Android telefon Samsung W2017Gelmiş geçmiş en güçlü kapaklı Android telefon Samsung W2017

Paylaşıma göre cihazın gümüş ve roze altın renk seçeneklerine sahip olacağını görüyoruz. Bu model resmi olarak 9 Kasım tarihinde tanıtılacak. Çin’de gerçekleştirilecek olan bir etkinlik ile sunulması beklenilen modelde çift 4.2 inçlik Super AMOLED ekran yer alıyor. Farklı yapısı ile dikkat çekecek bu modelin 2500 ile 3000 dolar fiyat etiketlerine sahip olması beklenirken ön siparişlerde katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy F cihazından bile daha pahalı olması bekleniyor.

Cihazın bilinen teknik detaylarına geçecek olursak Galaxy W2019’da çift kameralı bir arka yüzey göreceğiz. Galaxy Note 9 benzeri bir kamera sistemine sahip olacak cihazda 12 megapiksellik mekanik diyafram destekli ve 12 megapiksellik geniş açı sensörleri yer alacak. Asistan Bixby desteği de sunan bu model işlemci gücü tarafında Snapdragon 845’e sahip durumda. Modelin en az 6 GB RAM’e sahip olması beklenirken ayrıca 8 GB bir RAM’i de bulunacak. Modelin ayrıca 3000 mAh’lik bir pili bulunması bekleniyor. En az Galaxy F modeli kadar yapısı ile dikkat çekecek yeni Galaxy W 2019 modelinin tüm resmi detaylarını 9 Kasım ile beraber göreceğiz.  


Samsung'dan 'Amiral Gemisi' Kapaklı Telefon!Samsung'dan 'Amiral Gemisi' Kapaklı Telefon!

PAYLAŞ