Samsung Galaxy Upcycling at Home programı, eski telefonunuza yeni bir hayat vermenize yardımcı olmayı amaçlıyor! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Upcycling at Home programı, eski telefonunuza yeni bir hayat vermenize yardımcı olmayı amaçlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-12 20:01:02
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Teknoloji

Samsung, kullanıcıların eski akıllı telefonlarını kullanışlı ev aletleri olarak yeniden kullanmalarına izin vermek için Galaxy Upcycling at Home adlı yeni bir program başlattı. Güney Koreli şirket, Pazartesi günü CES 2021 sanal etkinliği sırasında, yeni sürdürülebilirlik girişimi kapsamında, eski Galaxy telefonlarına bir çocuk bakım aracı veya evcil hayvan bakım çözümü gibi cihazlara dönüştürmek için yazılım güncellemeleri sağlayacağını açıkladı. Galaxy Upcycling'in evde amacı, terk edilmiş telefonları yeni telefonlara geçen insanlar için tekrar kullanışlı hale getirmektir.

Samsung, bu yıl Galaxy telefonlarında kullanılan yazılımı uygun ev aletlerine dönüştürmek için güncelleyecek.

Yeni cihazlarda herhangi bir ticaret indirimi sağlamanın aksine, Galaxy Upcycling at Home programı, tüketicilerin çeşitli ev aletleri oluşturmak için mevcut Galaxy telefonlarını nasıl yeniden kullanabilecekleri konusunda seçeneklere sahip olmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.

Huawei overtakes SamsungHuawei overtakes Samsung

Samsung, programın eski bir Galaxy telefonunu bebeğinizin etrafındaki sesi izlemek ve uyandıklarında veya ağladıklarında bir uyarı göndermek için yerleşik sensörleri kullanabilen bir çocuk bakım aracına dönüştürebileceğini gösterdi. Şirket ayrıca, eski bir telefonu uzun mesafeli bir uzaktan kumanda olarak kullanılabilecek bir evcil hayvan bakım Çözümü olarak kullanmanın başka bir örneğini de sağladı, böylece evcil hayvanınız evde yalnız olduğunda ışıkları açabilirsiniz.

En son Galaxy telefonlarının çoğu, Samsung'un tescilli Knox çerçevesiyle birlikte geliyor ve bu da yaşlandıkça evde güvenlik amacıyla da kullanılabiliyor.

Samsung Electronics'in çevresel sürdürülebilirlik Uzmanı Sandeep Rana,” bu yıl, kullanılmış Galaxy telefonlarındaki yazılımı güncelleyeceğiz ve yeni bir program başlatacağız — evde Galaxy Upcycling " dedi. "Galaksinizi uygun ev cihazları için nasıl yeniden kullanacağınıza karar verebilirsiniz.”

Samsung, yazılım güncellemelerinin kullanıcılara ne zaman ve nasıl ulaşacağı konusunda henüz somut bir ayrıntı vermedi.

Galaxy Upcycling at Home programına ek olarak Samsung, 2021'de tüm QLED, UHD TV, monitör ve ses ürünlerine eko-ambalaj getirdiğini açıkladı. Lifestyle TV dizisinin kutularını yükseltmek için şirket tarafından eko-ambalaj sunma konsepti geçen yıl Nisan ayında piyasaya sürüldü.



PAYLAŞ