Samsung Galaxy Tab S6 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Tab S6 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-05 14:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli şirket Samsung’un tablet tarafına uzun bir süredir yeni modellerini sunması bekleniyordu. Nitekim öyle oldu ve yeni amiral gemisi tablet serisi Galaxy Tab S6 modeli tanıtıldı. Eğlence ve üretkenlik üzerine dikkat çeken bu yeni tablet modeli iPad Pro ve Microsoft Surface Pro cihazlarına rakip olarak gözüküyor. Yeni Galaxy Tab S6 cihazında kalem desteği yer alırken, ayrıca klavye takmanın da mümkün olduğunu belirtelim. Samsung’un bu zamana kadar tanıtmış olduğu en güçlü Android tablet modeli olan Galaxy Tab S6, 10.5 inçlik büyüklüğü ve 16:10 formatı ile geliyor. Bu ekran OLED bir panele sahip olurken 2560 x 1600 piksel bir çözünürlük sunuyor. Ayrıca Tab S4 cihazına göre çerçevelerinde oldukça inceldiğini söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy Tab 6S Özellikleri

Samsung Galaxy Watch Active 2'nin renk seçenekleri sızdırıldıSamsung Galaxy Watch Active 2'nin renk seçenekleri sızdırıldı

Amiral gemisi Android telefonların kullanmış olduğu Snapdragon 855 işlemcisinin bu yeni tablete güç verdiğini söyleyelim. İki farklı versiyona sahip olan bu tablet modeli 6 GB RAM’li olan model 128 GB ve 8 GB RAM’e sahip versiyon ise 256 GB dahili depolama alanı ile geliyor. Ön yüzeyde 8 megapiksellik kamera çözünürlüğüne sahip olan bu modelin arka yüzeyinde ise 13 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Ayrıca 5 megapiksellik ikinci bir geniş açı lensinde bulunduğu belirtelim. Tablet 420 gram ve 5.7 mm kalınlığa sahip olurken, 7040 mAh batarya gücü ile karşımıza çıkıyor. Android Pie ile gelecek olan modelin One UI 1.5 kullanıcı arayüzü bulunuyor.

Tablette ayrıca DeX arayüzüne geçiş için bir tuşu da bulurken, kalem için ayrılan kısım oldukça ilginç yapıda gözüküyor. Kalemi sabitlemek için cihazın arka yüzeyindeki manyetik alanı kullanılması gerekiyor. Samsung bu yeni tabletini Eylül ayında sunacakken, Tab 6S’in 649 dolarlık başlangıç fiyatının olması bekleniyor.  


Samsung Galaxy A90, 5G ile geliyorSamsung Galaxy A90, 5G ile geliyor
Samsung Galaxy Note 10 kılıfları sızdırıldıSamsung Galaxy Note 10 kılıfları sızdırıldı

PAYLAŞ