Samsung Galaxy Tab S6 Resmi Olarak Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Tab S6 Resmi Olarak Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-08 14:33:08
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Samsung’un teknoloji dünyasında büyük merakla beklenen üst seviye yeni tableti Galaxy Tab S6 resmi olarak tanıtıldı. 

Yeni ürünlerini pazara çıkarmak için hazırlanan Güney Kore merkezli şirket bugün Galaxy Tab S6’yı tanıttı. Gelişmiş tasarımı ve özellikleriyle ön plana çıkan  Galaxy Tab S6, Samsung'un gelişmiş S PEN desteğine sahip. Kullanıcılara yazı yazmaktan, çizim yapmaya kadar birçok alanda yardımcı olan S PEN, Samsung cihazları için bir yaratıcılık ortağına haline geldiğini söyleyebiliriz. Yeni Galaxy Tab S6 ile birlikte kullanıcılarına ileri düzey bir kullanım ve kontrol özelliği sunan Samsung, yeni modelinde uzaktan kontrol edilebilme özelliğini Galaxy Tab S6’ya entegre etti. Bununla birlikte kablosuz şarj özelliğine de sahip olan Galaxy Tab S6 sahip olduğu özelliklerle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Samsung Galaxy A90, 5G ile geliyorSamsung Galaxy A90, 5G ile geliyor

Gelişmiş S PEN desteği 

Samsung Galaxy Tab A Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy Tab S6’nın bir diğer ön plana çıkan özelliği ise uzaktan kontrolü mümkün kulan BLE özelliği. Bu kontrol sistemine S PEN’i de dahil eden Samsung, yeni S PEN’in uzaktan kontrol özelliği sayesinde kullanıcılara daha rahat hareket imkanı tanıyor. Fotoğraf ve içerik düzenlemelerini en kolay hale getiren Galaxy Tab S6 ile birlikte artık multimedya içeriklerinizi tabletiniz elinizde değilken bile kontrol edebileceksiniz.    

Batarya kapasitesiyle de oldukça iddialı olan Samsung Galaxy Tab S6’da kullanılan S PEN 0.35 mAh’lık batarya kapasitesiyle 10 saate kadar kesintisiz kullanım özelliğine sahip olması da kullanıcılara büyük bir avantaj sağlıyor. Uzun süre kesintisiz kullanım sağlayan Galaxy Tab S6 ise 7.040 mAh’lık batarya kapasitesiyle yine oldukça iddialı. 

Samsung Galaxy Tab S6 teknik özellikleri 

Samsung'un Yeni Tableti Galaxy View 2 Görücüye Çıkıyor

Galaxy Tab S6 7nm 65-bit Octa-core işlemcisiyle kullanıcılarına üstün bir performans deneyimi sunuyor. Samsung işlemciyi 6 GB RAM ile destekleyerek de kullanım imkanlarının sınırını zorlamak isteyenleri düşünmüş gibi duruyor. 128 GB dahili depolama özelliğine sahip olan Galaxy Tab S6’da Samsung DeX’in gelişmiş bir versiyonu da mevcut. 

Gelişmiş DeX özelliği sayesinde kullanıcılarına bilgisayar deneyimi sunabilen yeni Galaxy Tab S6 çoklu görev yönetimi özelliği ve görüntü optimizasyonlarına sahip. Kullanıcı deneyimini her alanda düşünen Samsung, DeX özelliğini Galaxy Tab S6’nın Black Cover klavyesine de entegre etmeyi unutmamış. Klavyeye eklenen DeX tuşu sayesinde kullanıcıların bu özelliği aktif hale getirmesi de oldukça kolay bir hale gelmiş. Üst düzey işlevsellik özelliklerine sahip olan Galaxy Tab S6’ya S PEN bölmesi dışında serbest açılı katlanabilir bir ayak ve fare özelliğine sahip dokunmatik bir yüzeye de sahip. 

Yapay Zeka’lı oyun deneyimi 

Samsung Galaxy Tab S6 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısıyla teknolojiyi yakından takip eden Galaxy Tab S 6, 10.5 inç WOXGA Süper AMOLED ekrana sahip. AKG ve Dolby Atmos özelliğine sahip olan  hoparlör desteği ise kullanıcılara üstün bir ses kalitesi sağlıyor. Unity ve Unreal Engine ortaklıklarıyla kullanıcıya sunulan Galaxy Tab S6, oyun performansı açısından da oldukça iddialı. Güçlü işlemcinin yanı sıra Yapay Zeka teknolojisiyle de oyunları destekleyen Samsung tabletten oyun deneyimini en üst düzeye çıkarmış durumda. 

Pazara giriş fiyatı hakkında henüz bir bilgi bulunmayan yeni Samsung Glaxy Tab S6’nın Ağustos ayının sonunda duman grisi ve gök mavisi olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle Türkiye pazarında olması bekleniyor.


Samsung Galaxy Tab S6 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıSamsung Galaxy Tab S6 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı
Samsung Galaxy Note 10 sızdırılmaya doyamadı!Samsung Galaxy Note 10 sızdırılmaya doyamadı!

PAYLAŞ