Samsung Galaxy Tab S, Ağustos'ta Satışa Sunulacak - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Tab S, Ağustos'ta Satışa Sunulacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Samsung Electronics, yayınladığı bir basın bülteniyle bugüne kadarki en ince ve hafif tableti Galaxy Tab S'i, Ağustos ayı içerisinde Türkiye pazarına sunacağını duyurdu.

Geçen gün yaptığımız haberle Samsung Galaxy Tab S'in ürün ve tasarım detaylarına yer verilen reklam videosunu sizlerle paylaşmıştık.

Bugün yayınlanan basın bülteni ile tabletin Ağustos ayında Türkiye pazarındaki tüketiciler için satışa sunulacağı bilgisi verilen Super AMOLED Galaxy Tab S, en gelişmiş ekran teknolojisi ve özel içerikleriyle kullanıcılarına benzersiz bir eğlence deneyimi vaat ediyor.

Samsung Galaxy Tab S

Cihazın sektör lideri WQXGA (2560x1600, 16:10) Super AMOLED ekranı, Adobe RGB renk kapsamının %90'ından fazlasını içeriyor; yani, şu ana kadar görülmemiş çeşitlilikte rengi gösterebiliyor. Galaxy Tab S 100.000:1 gibi çarpıcı bir kontrast oranına sahip ve bu oran, siyahları daha koyu ve beyazları daha parlak yaparak daha derin ve gerçekçi görüntüler sağlıyor.

Super AMOLED teknolojisi arka aydınlatma gerektirmediği için, Galaxy Tab S LCD ekranlara göre daha az enerji tüketirken, LCD ekranlı tabletlere göre daha da ince bir tasarıma olanak sağlıyor. 6,6 mm'lik zarif bir profile sahip hafif ve kolay taşınır olan cihazlar sadece 465 g (10,5 inç) ve 294 g (8,4 inç) ağırlıkları ile de dikkat çekiyor.

Daha uzun süre dayanan pili ve Ultra Güç Tasarrufu Modu ile Galaxy Tab S, tüketicilerin cihazlarını yeniden şarj etmek zorunda kalmadan saatlerce uygulamalarını kullanabilmelerini sağlıyor.





PAYLAŞ