Samsung, Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinin Android Pie güncellemesini Türkiye'ye getirdi - Haberler - indir.com

Samsung, Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinin Android Pie güncellemesini Türkiye'ye getirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-28 11:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Yazılım

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus modelleri için bugün büyük gün. Türkiye genelinde  bu modeller için Android Pie güncellemesi sunuldu. İşte Samsung, Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinin Android Pie güncellemesini Türkiye'ye getirdi

Samsung, Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinin Android Pie güncellemesini Türkiye'ye getirdi

Samsung Galaxy S9 ve Samsung Galaxy S9 Plus modellerinin kullanıcıları için bugün büyük gün. Bu cihazlar için Türkiye genelinde Android Pie güncellemesi yayınlandı. Peki yeni güncelleme bu cihazlarda neleri değiştirecek? Yaklaşık olarak 1.8 GB'lık dosya boyutuna sahip olan bu güncellemenin en değerli özelliği diyebileceğimiz özellik, One UI kullanıcı arayüzünün gelişi olacak. Samsung bu arayüzü ilk kez katlanabilen telefon ile dünyayla birlikte paylaşmıştı.

Samsung One UI, Batarya Yeniliği İle GeliyorSamsung One UI, Batarya Yeniliği İle Geliyor

Güncellemenin gelmesi ile birlikte cihazınızda gözle görülebilir değişiklikler yaşanacak. Örnek vermek gerekirse; telefonunuzda gözle görülebilir bir şekilde performans yükselişi yaşanacak. Ayrıca cihazda gözle görülür bir şekilde batarya ömrü de uzayacak. Yeni gelen bu güncellemeyi alabilecek cihazları bazı web sitelerinden görebiliyorsunuz. Hatta Samsung, güncellemenin geleceği cihazları sitelerde çok daha önceden belirtebiliyor. Ayrıca bu güncelleme ile birlikte telefonda donmalar ve ya ağır çalışmalar var ise bunlar kalkacak.


Android Ekrana Samsung Benzeri Edge Ekranı Nasıl Eklenir?Android Ekrana Samsung Benzeri Edge Ekranı Nasıl Eklenir?
Samsung Galaxy A10 Geliyor, Tüm DetaylarSamsung Galaxy A10 Geliyor, Tüm Detaylar
Samsung Galaxy Note 10 Ekran Boyutu Belli OlduSamsung Galaxy Note 10 Ekran Boyutu Belli Oldu

PAYLAŞ