Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ Hakkında Son Bilgiler - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ Hakkında Son Bilgiler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-11 21:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Henüz Samsung'un Galaxy S8 ailesi yeni sayılırken önümüzdeki nesil amiral gemisi cihazları hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı diyebiliriz. Rus teknoloji yazarı olan Eldar Murtazi tarafından Samsung'un 2018 model amiral gemisi ailesi olması beklenen Galaxy S9 ve Galaxy S9+ hakkında bazı bilgilendirici içerik paylaşıldı. Murtazi tarafından ilk ifade edilen bilgilere görer Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelleri işlemci olarak hanelerinde Snapdragon 845 modelini barındıracaklar. Bu noktada piyasanın ilk Snapdragon 845 model işlemcisini kullanan akıllı telefon ailesi Galaxy S9 serisi olacak. Yazar'a göre Galaxy S9 ailesi Galaxy S8 serisinin aksine, bir ay önce tanıtılacak.

Samsung, Galaxy S8 ailesini Mart ayının sonu ile beraber tanıtmıştı. Galaxy S9 serisini ise 2018 Şubat ayının sonunda görücüye sunması bekleniyor. Dünya Mobil Kongresi kapsamında tanıtılması beklenen yeni Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinin modüler bir tasarıma sahip olarak gelmesi iddialar arasında yer alıyordu. Bu modüler tasarımı şuan için Lenovo'nun Moto Z ailesi ve Essential phone modelleri kullanıyor. Modüler tasarım ile Moto Z'nin arka bölümünde yer alan 12 adet pin ile Moto MOds adlı modüler aksesuarlar bağlanabiliyor. Ayrıca modüler aksesuarlar arasında ekstra şarj, kamera ve projeksiyon gibi ürünler bulunuyor.

Galaxy S9 serisinde de benzer bir modüler tasarım olması iddia edilirken modelin 5.9 inç ekran büyüklüğüne sahip olması bekleniyor. Ayrıca yeni nesil bu ailedeki parmak izi tarayıcı sensörünün ekran altına entegre bir şekilde gelmesi bekleniyor. Galaxy S9+ modelinin ise 6.2 inçlik bir ekran ile gelmesi beklenirken şuan için Galaxy S9 ailesi hakkında söyleyebileceklerimiz bundan ibaret.





PAYLAŞ