Samsung Galaxy S9 için ikinci Android Pie yayınlandı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S9 için ikinci Android Pie yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-29 18:25:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Yazılım

Güney Koreli teknoloji devi olan Samsung, Galaxy S9 serisi için Android 9 Pie güncellemesinin ikinci beta sürümünü paylaştı. Güncellemeyle birkaç yeni özellik telefona eklendi.

Samsung geçtiğimiz haftalar arasında Galaxy S9 ve S9 Plus kullanıcılarını kapsayan Android Pie'nın halka açık ilk beta sürümünü yayınladı. Şirket Galaxy S9 serisine One UI adlı yeni kullanıcı arayüzünü getiren Android 9 Pie güncellemenin ardından beklemeden ikinci betayı da yayınladı. Güney Koreli teknoloji devi yeni beta ile işletim sistemini daha stabilize etmiş durumda.

Samsung S Health Artık Google Play'de!Samsung S Health Artık Google Play'de!

Galaxy S9 İçin Android Pie Beta Yakında Başlıyor

Android 9 Pie'ın ikinci betası Galaxy S9 için G960FXXU2ZRKL, Galaxy S9 Plus için G965FXXU2ZRKL sürüm numaralarıyla yayınlandı. 1 Kasım 2018 güvenlik yamalarını da kapsayan güncellemenin toplam boyutu 700 MB'ın biraz üzerinde.

Yeni güncelleme kullanıcılara neler getiriyor?

Yeni gelen güncelleme, tam olarak yenilik güncellemesi değil. Bu güncelleme Android'in yeni sürümüne çıkılmak için yayınlanmış bir güncelleme. Güncelleme notları performans bakımından ön kamera için birkaç iyileştirmeler mevcut. Özellikle de arkadan aydınlatmalı koşullarda yüzlerin parlaklığı iyileştirilmiş durumda. Geri kalanında ise genel güncellemeler sayılacak güvenlik ve kararlılığın daha iyi hale getirilmesi.


Samsung sesli asistanlarını adlandırdı!Samsung sesli asistanlarını adlandırdı!
Samsung S9 Plus Ortaya Çıktı!Samsung S9 Plus Ortaya Çıktı!
Samsung S9 bekleyenleri üzecek sızıntıSamsung S9 bekleyenleri üzecek sızıntı

PAYLAŞ