Samsung Galaxy S8 Sorunları ve Çözümleri - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S8 Sorunları ve Çözümleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-22 23:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

2017'nin beklide en dikkat çekici akıllı telefon modellerinden olan Galaxy S8 ve Galaxy S8+ cihazları Samsung'un en yeni amiral gemisi konumunda bulunuyor. Cihaz her ne kadar üst seviye donanım detaylarına sahip olsada bazı sorunları bulunabiliyor. Bu noktada cihazı kullanmaya başlayan ilk kullanıcılar deneyimleri sonucunda bu hataları ortaya çıkartıyorlar. Bizde sizlere bu içeriğimizde Samsun Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinde görülen bazı yazılımsal sorunların çözümlerine göz atacağız.

Uygulamaların Tam Ekran Olmama Sorunu

Bildiğiniz üzere Galaxy S8 ailesi 18.5:9 ekran görüntü oranına sahip olarak geliyor ve bu sayede çerçevesiz bir yapıya sahip oluyor. Ancak henüz bu ekran görünümü ile uyumlu olmayan uygulamalarda cihaz üzerinde tam ekran görünümü elde edilemiyor. Samsung ise bu soruna çözüm olarak Ayarlar > Ekran > Tam Ekran Uygulamalar seçenekleri üzerinden dilediğiniz uygulama için 'Tam Ekran Moduna Geçilsin' komutunu aktif edebiliyorsunuz.

Galaxy S8 Kırmızı Ekran Sorunu

Tüm cihazlarda olmayan ancak bazı modellerde gözüken bu kırmızı renk sorunu ayarlar üzerinden düzeltilebilecek bir sorun diyebiliriz. Yazılımsal bir sorun olduğu ortaya çıkan bu kırmızı ekran hatasının çözümü olarak ise Samsung'un göndereceği yazılım güncellemelerini yüklemeyi ihmal etmeyin.

Galaxy S8 Kamera Problemi

Galaxy S7 cihazına göre kamera tarafında da gelişim gösteren yeni modelin kamera uygulamasını açtığınızda karşınıza bir uyarı mesajı geliyor. Akıllı bekleme özelliğinden ötürü bu uyarının gelmesi sinir bozucu bir hal alabilmektedir. Bu noktada Ayarlar > Gelişmiş Özellikler menüsü altından bu özelliği kapatmanız mümkün olacaktır.

Galaxy S8 Wifi Bağlanmama Sorunu

Galaxy S8 cihazlarında Wifi ağına bağlanırken, bağlanamama ve performans düşüklüğü gibi çeşitli sorunlar ile karşılaşılmaktadır. Bu noktada Ayarlar > Bağlantılar > Wifi seçeneklerini izleyerek tekrardan bağlanmayı yada bağlantı ayarlarınızı sıfırlayarak cihazı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.

Galaxy S8 Uygulama Çekmecesi Gözükmüyor

Galaxy S8 ailesinde uygulama çekmecesi görünümü kapalı bir şekilde gelmektedir. Yukarı kaydırma yöntemi ile uygulamalar listesi açılıyor ve yeni bir animasyon sizleri karşılıyor. Bunun çözümü olarak ise sağ alt bölümde yer alan Ana ekran ayarları kısmına giriş yaparak uygulamalar menüsü altında yer alan Uygulamalar Butonunu Göster bölümünden bu söz konusu görünümü tekrardan aktif edebilirsiniz.





PAYLAŞ