Samsung Galaxy S8 Launcher'ı Nasıl Yüklenir? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S8 Launcher'ı Nasıl Yüklenir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-07 10:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un yeni amiral gemisi olan Galaxy S8 ve S8 Plus uzun bir bekleyişin ardından geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Şimdi ise geçtiğimiz gün Galaxy S8 telefon serisine ait duvar kağıtları yayınlanmış ve indirilebilir durumdaydı. 29 Nisan tarihi itibariyle satışa çıkacak olan model için şuan ön siparişler alınmaya başlandı. Şimdi ise Galaxy S8 modelinin Luancher dosyası yayınlandı ve akıllı telefonlara yüklenebilir durumda oldu. Fakat bu Launcher'ı yüklemek için ilk önce Samsung marka bir telefon olması gerekmektedir. Root erişimli Android Nougat 7.0 sistemli Galaxy S7 Edge telefonu üzerinde denemelerde başarılı bir şekilde yüklendiği görülmüştür.

Ancak Marshmallow sistemine sahip bir telefonda bu yeni launcher'ın çalışıp çalışmayacağı henüz bilinmiyor. APK dosya uzantılı bu Launcher'ın nasıl yüklenebileceğine gelin bakalım.

Samsung Galaxy S8 Launcher APK Yükleme

  • Samsung Galaxy S8 cihazına ait Launcher'i yüklemeden önce Galaxy serisi telefonunuzda stok Samsung firmware'in kurulu olduğundan emin olun.
  • Şimdi bu link üzerinden gerekli olan Galaxy S8'e ait launcher APK dosyanızı indirin.
  • Daha sonra bu APK dosyasını telefonunuza aktarın.
  • APK dosyasını attığınız ana dizine ulaşarak buradan indirmiş olduğunu APK dosyasını bulun.
  • APK dosyasını basın ve gerekli yüklemeyi gerçekleştirin.
  • Kurulum işlemi tamamlandığında Android telefonunuz üzerinden Ayarlar > Uygulamalar > Varsayılan Uygulamalar sekmesini izleyerek yeni yüklediğiniz TouchWiz Home'u varsayılan Launcher'ınız olarak ayarlayın.
  • Eğer boş bir ekran yada kapanma sorunları oldu ise tekrar yukarıdaki yolu izleyerek Bellek üzerinden Launcher'ın verilerini temizleyebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.




PAYLAŞ