Samsung Galaxy S8 Kırmızı Ekran Sorunu Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S8 Kırmızı Ekran Sorunu Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-25 16:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un yeni amiral gemisi ailesi olan Galaxy S8 serisi son günlerde tüm dünya üzerinde yavaş yavaş satışa çıkmaya başladı. Ancak her yeni akıllı telefonlarda yaşanabilecek olan bazı sorunlar cihaz kullanıcılara ulaşması ile beraber gün yüzüne çıktı diyebiliriz. Belirtilene göre cihazın ekranı ile alakalı bir problemin yaşandığı iddiası ortaya atıldı ve modeli satın almak isteyen kullanıcıların ise aklı bir hayli karışmış durumda. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan haberlere göre Galaxy S8 modellerinin ekranlarında kırmızılık bulunuyordu. Yapılan geri bildirimlere göre ise bu sorunun düzeltilemediği ifade edilmişti.

Samsung ise bu konu ile alakalı ekranlar üzerinde üretimden kaynaklı bir sorunun olmadığını belirtti. Bu açıklama sonrasında ise Samsung bu sorunun nedenini ve çözümünü araştırmak için çalışmalara başladı. Belirtilene göre bu sorun donanımsal bir sıkıntı değil ve yazılımsal bir sıkıntı olduğundan ötürü verilen güncellemeler ile düzeltilebilecek. Bu nedenden ötürü Samsung, şu sıralarda yeni amiral gemisi ailesi olan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri için bir güncelleme hazırlığı içerisinde.

Samsung sözcüsü tarafından yapılan açıklamaya göre kırmızı filtre görünümünü andıran bu ekran sorunu ile alakalı kullanıcılardan gelen şikayetlerde artış bulunuyor. Bu durumun en kısa zamanda önüne geçilmesi adına şirket tarafından bir güncelleme hazırlanıyor ve bu güncellemenin ise önümüzdeki hafta içerisinde verilmesi hedefleniyor. Güncellemenin yayınlanma tarihi hakkında herhangi bir bilgi bulunmaz iken, Samsung tarafından yapılan açıklama ile cihazı almakta şüphesi olan kullanıcılarında rahat bir şekilde satın alması görülüyor. Bu güncellemenin bu sorunu çözmesi haricinde herhangi bir yenilik getirecek mi henüz bilinmiyor.





PAYLAŞ