Samsung Galaxy S8 Ailesinde Yeni Bir Sorun Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S8 Ailesinde Yeni Bir Sorun Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-03 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon üreticilerinin neredeyse her sene çıkarttıkları amiral gemisi modellerinde bazı sorunlar meydana gelebiliyor. Bu sorunlar kimi zaman kronik olup büyük sorunlara sebebiyet versede kimi zaman ise ufak bir hata olup gerekli yazılımsal güncelleme ile ortadan kaldırılabiliyor. Söz konusu telefon üreticilerinden birisi olan Güney Koreli şirket Samsung'un son amiral gemisi olan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus ailesinde de bazı sorunlar meydana çıktı. Galaxy S8'in piyasaya sürülmesinden biraz sonra cihaz ile alakalı ekranın kırmızı bir filtre gibi renklerde bozulmalar olduğu ortalıkta dolaşmaya başlamıştı.

Samsung ise bunun üzerine yaptığı açıklama ile sorunun donanımsal olmadığını ve gerekli güncellemeler ile düzeltileceğini ifade etmişti. Nitekim öyle oldu ve Samsung renk ayarı yapılabilen bir modu güncelleme ile kullanıcılara sundu. Ancak kırmızı ekran sorunu ortadan kalksada, görünüşe göre şimdi ise yeni bir sorun gün yüzüne çıktı. Samsung'un resmi destek forumlarında ve geliştiricilerin toplandığı XDA forumlarında da ortaya çıkanlara göre kullanıcıların ifade ettiğine göre Galaxy S8 modeli durdur yere kendisini yeniden başlatıyor. Evet, Lazazy isimli bir kullanıcının belirttiğine göre cihazı ilk aldığından bir sorun oömadığını ve daha sonra bu gibi sorunların başladığı ifade ediliyor.

Cihazı 10 saat kullandığını ifade eden kullanıcı bu süreçte telefonun kendisini 7 defa yeniden başlattığını belirtiyor. Bu yeniden başlatma işlemi daha çok kamera uygulaması ve temalara girerken olduğunuda belirtiyor. Bu işlemler sırasında telefonun birkaç saniye donduğunu ve sonrasında ise kendisini yeniden başlattığı ifade ediliyor. Sorun ile alakalı resmi bir açıklama Samsung tarafından gelmesede, bu sorunun yazılımsal olması beklentiler arasında. Ancak donanımsal bir sıkıntı var ise bu gibi bir durumun kronik olabilmesi yetkilileri korkutacağa benziyor.

Bakalım önümüzdeki günlerde bu ve buna benzer sorun haberleri ortaya çıkacak mı göreceğiz.





PAYLAŞ