Samsung Galaxy S7'ye Nasıl Format Atılır? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S7'ye Nasıl Format Atılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-22 22:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Zaman bazı siteler, akıllı telefonlarımıza virüs bulaşmasına ve telefonunun yavaşlamasına neden olabiliyor. Hatta bazen bu virüsler, kişisel bilgilerin ele geçirilmesine bile neden olabiliyor. Bu tarz durumlarda, cihazınızda virüs olduğunu anlar anlamaz başvurmanız gereken ilk yol, telefonunuzu sıfırlamak olmalıdır. Telefonunuzu sıfırlamanız, tüm verileri temizleyeceği ve cihazı ilk haline döndüreceği için, virüslerden de kurtulmanızı sağlar. Aksi takdirde virüslerin cihazdan temizlenmesi çok zordur. Cihazınızdaki verilerinizi yedekledikten ya da bilgisayarınıza aktardıktan sonra, ayarlardan telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz. Çünkü, kişiselleştirdiğiniz ayarlarınızda, rehberinize, fotoğraflarınızdan, ortam dosyalarınıza kadar her şey, fabrika ayarlarına döndürüldüğü andan itibaren silinir.

Samsung Galaxy S7 Format Atma

Eğer Samsung Galaxy 7 cihazınızda virüs olduğundan şüpheleniyorsanız ve cihazınızı fabrika ayarlarına döndürmek istiyorsanız, bunu Galaxy S7 ayarlar kısmından yapabilirsiniz. İzlemeniz gereken yol ise şu şekilde;

Öncelikle menüden ayarlar kısmına girin. Buradan, yedekle ve sıfırla > fabrika ayarlarına sıfırla > telefonu sıfırla > her şeyi sil seçeneklerini sırasıyla seçtiğinizde, cihazınız sıfırlanır.

Cihazınızı sıfırlamada kullanabileceğiniz bir diğer yöntem, tuş kombinasyonlarıdır. Tuş kombinasyonlarını kullanarak Samsung Galaxy 7 cihazınızı sıfırlamak için;

Öncelikle telefonu kapatın. Daha sonra cihaz kapalı konumdayken, aynı anda  ses yükseltme, home ve telefonu açma tuşuna karşınıza Samsung logosu çıkana kadar basılı tutun. Logodan sonra karşınıza Recovery (Kurtarma) ekranı gelecektir. Sesi Azalt tuşundan da yardım alarak Wipe Data/Factory Reset'i seçerek cihazı açma tuşuna basın. Daha sonra eveti seçip yine cihazı açma tuşuna basın. Son olarak Reboot System Now seçeneğini seçerek son kez açma tuşuna basıp, telefonu sıfırlama işleminizi tamamlayın.





PAYLAŞ