Samsung Galaxy S5 Mini'nin Görüntüleri Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S5 Mini'nin Görüntüleri Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung Electronics'in orta düzey akıllı telefonu Galaxy S5 Mini'nin görüntüleri sızdırıldı. Telefonda yer alacak önemli özellikleri de ortaya çıkaran görüntüleri haberimizde bulabilirsiniz.

Samsung'a yakınlığıyla bilinen Sam Mobile sitesinin ortaya çıkardığı görüntülerde ilk dikkat çeken özellikler arasında parmak izi tarayıcısı, kalp hızı ölçüm sensörü ve suya dayanıklı kasa yapısı bulunuyor.

Galaxy S5 mini

Teknik detaylarında yer aldığı bilgiler arasında Galaxy S5 mini'nin 4.5 inch büyüklüğünde 720p çözünürlüklü Super AMOLED bir ekrana, 1.4GHz hızında çalışan dört çekirdekli Exynos 3479 işlemci ve GPU tarafında ise yine dört çekirdekli Mali-450MP4 grafik işlemcisinin yer alacağı belirtiliyor. Ayrıca telefonun LTE versiyonunda Qualcomm işlemci kullanılacağı da sızdırılan bilgiler arasında.

Galaxy S5 mini

Paylaşılan diğer teknik detaylarda ise telefonda; 16GB dahili depolama ve microSD kart desteği, 1.5GB RAM, 8MP arka kamera, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi, Ultra Güç Tasarruf modu ve çocuk modu gibi temel yazılım özellikleri yer alacak. Galaxy S5 mini'nin Haziran ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Galaxy S5 mini





PAYLAŞ