Samsung Galaxy S22'nin ekran özellikleri belli oldu - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S22'nin ekran özellikleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-19 11:30:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Kore merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Samsung'un en yeni amiral gemisi özelliklerine sahip serisi Galaxy S22'den ilk bilgiler gelmeye başladı. Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan bir sızıntı, serinin üç akıllı cep telefondan oluşacağını gösteriyor. Aynı zaman içerisinde bu akıllı cep telefonların her birinin ekran boyutlarını da ortaya çıkardı. 

Başarılı şirket, 2021 yılının ilk günlerinde heyecanla beklenen amiral gemisi serisi Galaxy S21'in tanıtımını gerçekleştirmişti. Üç farklı model ile kullanıcıların beğenisine sunulan seri, oldukça başarılı yorumlar almış ve Samsung tüketicilerin beklentilerini karşılamak konusunda da başarı elde etmiştir. Bunun yanı sıra serinin uygun fiyat etiketine sahip olan üyesi olarak kullanıcıların beğenisine sunulan Galaxy S21 FE ise şu an için tanıtılmadı ve cihazın üretimine çip krizi sebebiyle ara verildiğine yönelik haberler verildi. Şu an için Galaxy S21 serisine yönelik haberler gündemde yer almaya devam ederken, şu anda gelecek olan bu yeni Galaxy S22 serisine yönelik haberler aktarılmaya başlandı. Daha önce de konsept tasarım haberi ile gündemde yerini alan S22 ailesi, aynı zaman içerisinde sunacağı kamera performansı ile de adından söz ettirmeye başladı. Konuyla ilgili olarak elde edilen haberlere göre seride yer alacak olan cihazların ekran boyutları hakkında bilgiler sunuyor.

Samsung'un yeni işlemcisi Exynos 2200 Apple'ı geçebilirSamsung'un yeni işlemcisi Exynos 2200 Apple'ı geçebilir

Seride sadece tek model LTPO ekran ile sunulacak

Twitter'da Mauri QHD tarafından paylaşılan sızıntı ile gündemde yerini alan bilgilere göre Galaxy S22 serisinde üç farklı model yer alacak. Şu an için Galaxy S20 ya da S21 serisinde olduğu gibi uygun fiyat etiketli bir model olup olmayacağı belli olmasa da alışık olunan şekilde Galaxy S22, S22+ ve S22 Ultra olarak kullanıcıların beğenisine sunulacağı düşünülen bu seride sadece Ultra modeli LTPO ekran ile gelecek. Samsung'un LTPO ekranlarının gelecek nesil iPhone'larda da yer alacağı düşünülüyor.

Söz konusu bu akıllı cep telefonların ekran boyutları ise Galaxy S20 ve Galaxy S21 serisinde görülmeye alışık olunan boyutlarda olacak. Galaxy S21 6,2 inç, 6,7 inç ve 6,8 inç ekran boyutları ile sunulmuştu. Galaxy S20 serisinde ise 6,2, 6,7 ve 6,9 inç boyutlarına sahip ekranlar yer alıyordu. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgilere göre Galaxy S22 serisi ise 6,06 inç, 6,55 inç ve 6,81 inç olarak kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Bu bilgileri doğrulamak adına ise gelecek süreç içerisinde sunulacak yeni Galaxy S22 bilgilerine ihtiyaç duyuluyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen haberler şu an için bu kadardır. 


Samsung'un en küçük kamera sensörü ortaya çıktıSamsung'un en küçük kamera sensörü ortaya çıktı
Samsung Galaxy S21 FE performans testine girdiSamsung Galaxy S21 FE performans testine girdi
Samsung’un ön yüklü uygulamalarında güvenlik açığı bulunduSamsung’un ön yüklü uygulamalarında güvenlik açığı bulundu

PAYLAŞ