Samsung Galaxy S22'den ilk detaylar geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S22'den ilk detaylar geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-19 19:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung’un Galaxy S21 serisi uzun bir süredir piyasada bulunuyor. Şirketin bu model serisi sonrası gelecek olan Galaxy S22 ailesine dair detaylar ortaya çıkmaya başladı. 2022 yılının başında tanıtılması beklenen yeni Samsung Galaxy S22 ailesi için bilgiler gündeme gelmeye devam ediyor. Kaynaklardan gelen bilgilere göre Samsung Galaxy S22 ailesi, arka kamera sisteminde 3D ToF sensöre sahip olmayacak. Aktarılanlara göre Sasmung bunun bir faydası olduğunu düşünmüyor ve 3D ToF sensörü aslında uzun bir süredir hayatımızda bulunuyor. Söz konusu bu sensör ortam derinliğini algılıyor ve telefonlardaki portre modunu daha doğru bir şekilde sunmuş oluyor. Samsung’un 3D ToF sensörünü Galaxy S22 modellerinde yer vermeyecek olması da oldukça normal karşılanıyor. Öyle ki ToF olmadan da iyi bir portre deneyimi sunması bekleniyor.

Samsung Galaxy S22 özellikleri ile dikkat çekecek

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 2 tanıtım tarihleri belli olduSamsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 2 tanıtım tarihleri belli oldu

3D ToF sensörüne sahip olmayacak olan Galaxy S21 Ultra’nın portre modu rakiplerinden daha iyi bir efekt sunmuyor. Bu noktada Samsung’un portre modu kapsamında 3D ToF eksiği için ciddi bir çalışma yapması gerekiyor. LetsGoDigital kaynağından gelen bir patente göre şirketin ön kamerayı ekran altına alma ihtimali de bulunuyor. Hareketli ekran modülü yer alan bir modül de çeşitli kaynaklarda ortaya çıkarken, selfie kamerasının ekran altına taşıyacak olan model kamera açıldığı zaman hareketli alt ekran modülünü aşağı kaydırıyor ve temiz bir görüntü yapmaya olanak tanıyor.

Ekran altı kamera sistemleri henüz istenilen seviyeye gelebilmiş değil. Öyle ki şirketlerin kameraya görüntü alabilmek için kamera üstü ekran bölümündeki piksel yoğunluğunu azaltması gerekiyor. Bu durum ise ekranda gözlü görülü bir alan oluşmasına sebep oluyor. Samsung ise bu durumu hareketli alt ekran sistemi ile çözmeyi hedefliyor.


Samsung Galaxy Quantum 2 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıSamsung Galaxy Quantum 2 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
Samsung, en güçlü telefonla birlikte etkinlik tarihini duyurduSamsung, en güçlü telefonla birlikte etkinlik tarihini duyurdu

PAYLAŞ