Samsung Galaxy S22 kamera konusunda iddialı geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S22 kamera konusunda iddialı geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-15 16:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un 2022 yılının başında sunacağı yeni Galaxy 22 ailesine yönelik detayları gelmeye devam ediyor. Cihazın teknik özellikleri gündeme gelmeye devam ederken, şimdi ise modelin ekran ve kamera teknolojisine yönelik detaylar karşımıza geliyor. Üç farklı modele sahip olacak olan Galaxy S22 serisi, en son ekran altı kamera teknolojisine sahip olmayacağı haberleri ortaya çıkmıştı. Bu noktada ise modelde yer alacak olan selfie kameranın ekran deliği tasarımı ile geleceği düşünülüyordu. Aktarılan detaylara göre şirket henüz bu sistemin fotoğraf kalitesinden memnun olmadığı için üretim kapasitesi de düşük seviyede bulunuyor.

Şimdi ise modele dair gerçekliği yüksek bazı detaylar belli oldu. Ekran boyutuna dair detayların belli olduğu model, daha önceki kaynaklara göre de, 6.06 inç, 6.55 inç ve 6.81 inç boyutlarında ekranlar bulunacak. Bu noktada Galaxy S21, Galaxy S21 Plus ve Galaxy S21 Ultra modellerinin sırasıyla 6.2 inç, 6.7 inç ve 6.8 inç ekranlara sahip olduğunu hatırlatalım.

Galaxy S21 FE'nin ucuz fiyatı ortaya çıktıGalaxy S21 FE'nin ucuz fiyatı ortaya çıktı

Samsung Galaxy S22’den yeni detaylar

Galaxy S22 ve Galaxy S22 Plus modelleri yerlerini alacak modellerden biraz daha ufak yapıda olacak. Samsung, Ultra ile diğer modelleri arasındaki farkı yeni seride açacak gibi duruyor. 120 Hz yenileme hızına sahip olacak olan modeller AMOLED ekrana sahip olacakken, Galaxy S22 Ultra’nın LTPO temelli bir panel taşıdığı bilgisi bulunuyor. Diğer yandan önümüzdeki aylarda resmi olarak tanıtılacak olan Galaxy Z Fold 3, Samsung için bir ilke imza atılacak ve selfie kamerası ekran altı teknolojisine sahip olacak. Kaynaklara göre ise bu kamera dışarıdan gözükebilecek. Bakalım Samsung’un yeni Galaxy S22 ailesi ne gibi donanım özellikleri ile karşımıza gelecek göreceğiz. Şuan için modele dair bilinenlerin bunlardan ibaret olduğunu belirtelim.


Samsung Galaxy S21 Plus 5G Özellikleri ve fiyatı ne olacak?Samsung Galaxy S21 Plus 5G Özellikleri ve fiyatı ne olacak?
Samsung Galaxy S21 FE performans testine girdiSamsung Galaxy S21 FE performans testine girdi

PAYLAŞ