Samsung Galaxy S22 65 W'luk hızlı şarj teknolojisine sahip olabilir - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S22 65 W'luk hızlı şarj teknolojisine sahip olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-22 15:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarındaki hızlı şarj savaşı devam ederken bir hamle de Samsung’tan geldi. İddialara göre Güney Kore merkezli teknoloji devi Galaxy S22 modeli için 65 W’luk bir hızlı şarj teknolojisi üzerinde çalışıyor.

Samsung bu sene piyasaya sürdüğü Galaxy S21 serisi için sadece 25W şarj desteği sunmuştu. Bu durum kullanıcılardan biraz tepki çekmişti. Ancak bu Galaxy S22 ile değişecek gibi görünüyor. Cihaz hakkında ortaya atılan yeni iddialara göre şirket Galaxy S22 ile 65W şarj desteği sunacak.

Samsung kamera çıkıntısını ortadan kaldırabilirSamsung kamera çıkıntısını ortadan kaldırabilir

İddiaların kaynağı olan FrontTron şirketin Galaxy S22 modeli ile birlikte daha güçlü bir hızlı şarj desteği sağlayacağını söylüyor. FrontTron’un Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bilgilerde “Rainbow” terimi karşımıza çıkıyor. Ancak serinin hangi üyesinde 65 W’lık hızlı şarj desteği olacağı yönünde bir bilgi verilmedi.

Samsung Galaxy M52 5G’nin kamera özellikleri sızdırıldı

Bildiğiniz gibi her Galaxy S22 modelini bir renk kod adına sahip. Red, Green, Blue ya da kısaca RGB olarak kodlanıyor. “Rainbow” ise tamamen yeni bir terim ve hızlı şarj teknolojisiyle ilgili olduğu düşünülüyor.

İddialara göre Samsung bu teknoloji için test sürecine başlamış durumda. Samsung’un 65W şarj özelliğini en üst seviyedeki Galaxy S22 Ultra modeliyle sınırlama gibi bir ihtimal de söz konusu. Ancak umuyoruz ki şirket diğer telefon modellerinde de daha yüksek bir hızlı şarj teknolojisine yer verir. Eğer Samsung, tüm modellerinde yüksek Watt desteği sunarsa piyasadaki en büyük rakipleri olan Xiaomi, OPPO şirketlerle daha çetin bir rekabete girmiş olacak.

Samsung akıllı telefon modellerinde neden yüksek hızlı şarj teknolojisi sunmuyor?

Aslına bakacak olursanız Samsung hızlı şarj noktasında geri kalabilecek bir şirket değil. Şirketin bu noktada çekingen davranmasının altında yatan yüksek hızlı şarjların hem cihazlar, hem de çevre için zararlı etkilere neden olabilmesinden kaynaklanıyor.

 


Samsung Galaxy S21 FE hangi ülkelerde satışa çıkacağı açıklandıSamsung Galaxy S21 FE hangi ülkelerde satışa çıkacağı açıklandı
Xiaomi Samsung'a resmen meydan okuduXiaomi Samsung'a resmen meydan okudu

PAYLAŞ