Samsung Galaxy S21 Ultra ve A52 4G'nin ortaya çıkan özellikleri - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S21 Ultra ve A52 4G'nin ortaya çıkan özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-16 11:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yeni yıl içerisinde kullanıcıların beğenisine sunacağı Galaxy S21 Ultra ve Galaxy A52 4G, Geekbench veri tabanında kendini gösterdi. Bunun yanı sıra cihazların bazı özellikleri de gün yüzüne çıkmış oldu. Yeni yıla hızlı bir giriş yapılacağı tespit edilen akıllı cep telefonu üreticilerinden biri olan Samsung'un 2021 yılının ilk aylarında yeni amiral gemi nitelikli telefonu Galaxy S21 serisini tanıtması bekleniyor.

Ocak ayı içerisinde Unpacked etkinliği ile beraber tanıtılması beklenen Galaxy S21 serisinin Galaxy S21 Ultra modeli, bazı teknik detaylarıyla beraber Geekbench'te ortaya çıktı. Fakat Güney Koreli üreticinin yeni yıl içerisinde çıkaracağı cihazlar arasında Geekbench'te ortaya çıkan tek ürün Galaxy S21 Ultra da değil. Bu cihazın yanı sıra Galaxy A52 4G varyantı da Geekbench'te kendini gösterdi. Söz konusu bu cihazların ortaya çıkan bilgileri ise aşağıdaki şekildedir.

Samsung Galaxy S21 Ultra beşli kamera sistemine sahip olabilirSamsung Galaxy S21 Ultra beşli kamera sistemine sahip olabilir

Samsung Galaxy S21 Ultra ve A52 4G'nin ortaya çıkan detayları

Galaxy A52 Ultra, SM-A525F model numarasına sahiptir. Cihaz gücünü, Snapdragon 720G işlemci sisteminden alacak. Qualcomm'un bu sekiz çekirdekli işlemcisinin saat hızı 1,8 GHz şeklinde olacak. Söz konusu bu akıllı cihaz aynı zamanda 8 GB RAM ile beraber geliyor. Geekbench testinde tek çekirdekte 549, çoklu çekirdekte ise 1.704 puan alan Galaxy A52 4G, Android 11 tabanlı One UI ile beraber kullanıcıların karşısına çıkacak. Geekbench'te ortaya çıkan bilgiler arasında yer almasa dahi söz konusu bu yeni telefonun 128 GB dahili depolama alanına sahip olacağı da ifade ediliyor.

Galaxy A52 4G'den sonra Galaxy S21 Ultra'da yeni yıl içerisinde sunulacak olan cihazlardandır. SM-G998B model numarasına sahip olan b bu cihaz cihaz, sekiz çekirdekli Exynos 2100 işlemci sisteminden güç alacak. 12 GB RAM kapasitesi ile oldukça güçlü olan bu cihaz, Android 11 ile beraber gelecek.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy S serisinde yer alan cihazlarını bazı pazarlarda Snapdragon, bazı pazarlarda ise Exynos işlemci ile beraber sunuyor. Söz konusu bu pazarlardan bir tanesi de Samsung için son derece önemli bir pazar olan Hindistan'dandır. Dolayısıyla bu modelin çok uzak olmayan bir tarihte Hindistan'da satışa sunulacağı tahmin ediliyor.



PAYLAŞ