Samsung Galaxy S21 Ultra S Pen serinin işte ayrıntılı özellikleri! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S21 Ultra S Pen serinin işte ayrıntılı özellikleri!

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-06 14:25:02
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Teknoloji

Samsung Galaxy S21 Ultra görüntüleri, telefonun s Pen kalemini destekleyeceğini, ancak Samsung Galaxy Note serisine benzemediğini gösteren internete sızdı. Görüntüler, Galaxy Note modellerinde olduğu gibi telefondaki s Pen için özel bir gövdeye sahip olmak yerine, Galaxy S21 Ultra'nın kalem için yer olan kılıflara sahip olacağını gösteriyor. Galaxy S21 Ultra'nın, depolama genişletme için microSD kart desteğine sahip olan serideki tek model olduğu söyleniyor. Ayrıca, Galaxy S21 Ultra'nın yanı sıra Galaxy S21 ve Galaxy S21+ ' nın kamera özellikleri Web'de sızdırıldı.

Samsung Galaxy S21 Ultra S Pen, 40 Euro'nun altında bir fiyat etiketi ile gelmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy S21 Ultra S kalem detayları (beklenen)

Huawei overtakes SamsungHuawei overtakes Samsung

Almanca blog WinFuture.de Samsung Galaxy S21 Ultra'yı isteğe bağlı S Pen ile birlikte gösteren görüntüleri sızdırdı. Görüntüler, Galaxy S21 Ultra için mevcut olan S Pen kaleminin, Galaxy Note telefonunuzla elde ettiğiniz şey üzerinde daha kalın ve daha kalem benzeri bir yapıya sahip yeni bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Samsung'un Galaxy markalı tabletleriyle bir araya getirdiği bir kalem gibi görünüyor.

Galaxy S21 Ultra'nın bir LED Görünüm kapağı ve silikon kılıf ile birlikte geldiği söyleniyor ve her ikisi de S Pen için yer içerecek. Kılıfların isteğe bağlı aksesuarı barındırmak için boyut olarak biraz daha geniş olması muhtemeldir. Daha önce sızan bazı görüntüler, bazı Galaxy S21 Ultracases kalemine adanmış ayrı bir alan önerdi. Bu, birlikte verilen S Pen'i tutmak için özel bir alana sahip olan Galaxy Note serisinden farklı olacaktır.

İşlevsellik açısından, WinFuture.de Galaxy S21 Ultra için mevcut olan s Pen'in basınca duyarlı bir uca ve Wacom tarafından geliştirilen bir sayısallaştırıcı teknolojisine sahip olacağını bildiriyor. Ayrıca, kullanıcıların bir sunuyu kaydırmasına veya bir videoyu tek bir tıklamayla kablosuz olarak başlatmasına veya durdurmasına izin veren bir uzaktan kumandaya sahip olduğu söylenir. Benzer şekilde, s Pen'in jest kontrollerini desteklemek için bir ivmeölçer sensörü içerdiği bildirilmektedir.

Samsung Galaxy S21 Ultra fiyatı (beklenen)

Samsung Galaxy S21 Ultra için S kalem EUR 40. Güney Koreli şirket henüz fiyatları ve diğer ayrıntıları doğrulamadı, ancak mobil iletişim şirketi Başkanı TM Roh, S Pen'i Galaxy Note serisinden yakın geçmişte diğer modellere genişletmeyi önerdi. Bir FCC listesi, stylus desteğinin yeni amiral gemisi telefonun bir parçası olacağını da belirtti.

S Pen detaylarına ek olarak, Roland Quandt WinFuture.de Samsung Galaxy S21 Ultra'nın microSD kart desteği ile geleceğini söyledi-en azından Avrupa'da. Bu, sadece küresel pazarlarda yerleşik depolama alanına sahip olduğu söylenen Galaxy S21 ve Galaxy S21+ ' dan farklı olacaktır. Bununla birlikte, Quandt, Galaxy S21 Ultra'daki microSD kartın varlığı hakkında bazı şüpheler gösterdi ve resmi bir teknik özellik sayfasında belirtilmediğini ve birkaç kaynaktan bildirildiğini söyledi.

Samsung Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21, Galaxy S21 + kamera özellikleri (beklenen)

Ünlü tipster Evan Blass, Galaxy S21 ve Galaxy S21+ ' nın yanı sıra Galaxy S21 Ultra'nın kamera ınfographics'lerini de yayınladı. Galaxy S21 Ultra, f/1.8 lensli 108 megapiksel birincil kamera sensörünün yanı sıra f/2.2 lensli 12 megapiksel ikincil sensör ve üstte f/2.4 telefoto lensli 10 megapiksel çözünürlükte iki sensöre sahip gibi görünüyor. Telefon ayrıca bir lazer otofokus modülü ve bir LED flaş ile görülür. Ayrıca, ön tarafta f/2.2 lensli 40 megapiksellik bir selfie kamera sensörüne sahip olduğu söyleniyor.

Öte yandan Samsung Galaxy S21 ve Galaxy S 21+, aynı üçlü arka kamera kurulumuna sahip gibi görünüyor. Telefonların f/1.8 objektife sahip 12 megapiksellik bir birincil sensöre, ultra geniş açılı f/2.2 objektife sahip 12 megapiksellik bir ikincil sensöre ve f/2.0 telefoto objektife sahip 64 megapiksellik bir üçüncül sensöre sahip olduğu söyleniyor. Samsung Galaxy S21 ve Galaxy S21 + ' nın da f/2.2 lensli ön tarafta 10 megapiksel selfie kamera sensörüne sahip olduğu bildiriliyor.

Samsung, Galaxy S21 serisini piyasaya sürmesi muhtemel olan 14 Ocak'ta Paketlenmemiş lansman etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Yeni telefonların şirketin Galaxy Smart Tag Bluetooth tracker ve Galaxy Buds Pro Kablosuz kulaklıklarına eşlik etmesi bekleniyor.

 



PAYLAŞ