Samsung Galaxy S21 Ultra için One UI 3.1 özellikleri sızdı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S21 Ultra için One UI 3.1 özellikleri sızdı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-06 18:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Ortaya çıkan bir One UI 3.1 sızıntısıyla beraber Samsung Galaxy S21 Ultra özellikleri gün yüzüne çıktı. Şirketin gelecek olan yeni amiral gemisi modeli olan Galaxy S21 Ultra, diğer Galaxy S21 serisi modelleri ile beraber 14 Ocak tarihinde tanıtımı gerçekleşecek. Gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olacağı düşünülen bu modelin yazılım noktasında yetenekleri, haberi konu olan sızıntıda görülüyor. 

Daha önce de Galaxy S21 Plus adlı akıllı cihazın çalışır halini sızdıran 'Jimmy is Promo' bu sefer de Galaxy S21 Ultra'da ye alacağı belirtilen özelliklerinin de sızıntısı yapıldı. One UI ile kullanılacak olan bu yeni özelliklerin amiram gemisi modelin piyasada yerini almasıyla, kullanıcılarla buluşacağı da aktarılıyor. 

Galaxy S21 Ultra S Pen desteğiyle gelebilirGalaxy S21 Ultra S Pen desteğiyle gelebilir

One UI 3.1, Galaxy S21 Ultra ile göz dolduracak

Konu ile ilgili olarak yapılan sızıntılarda yer alan özellikler arasında ilk olarak “Diğer cihazlarda uygulamalara devam et” özelliği de geliyor. Adından da anlaşılacağı üzere bu özellik, uygulamaları farklı cihazlar üzerinden de kullanmak mümkün olacak gibi gözüküyor. Bu özelliğin aktif olarak kullanılabilmesi için Samsung hesabına ihtiyaç duyulacak. Bir görüşe göre ise bu özellik sadece Samsung Internet ve Samsung Notes için çalışma performansı sergileyecek. Fakat kullanıcıların kolay bir şekilde verilere ulaşması sağlanacak. 

One UI 3.1 sürümü ile beraber Samsung Galaxy S21 Ultra modeline arka plan videoları özellikleri de ekleniyor. Arama sırasında görüntülenmesi için seçilen AR emojisi, arama geldiği anda ise arka planda yer alacak. Bunun yanı sıra kullanıcıların ana ekranında Google Keşfet ve Samsung Free arasında seçim yapılmasını da aktarıyor. Ek olarak ise bu iki uygulamadan seçilmeden ekranın sol kısmının boş kalmasını sağlamak adına mümkün olacak. Bir diğer dikkat çeken özellik ise S Pen uyumluluğu oldu. Herhangi bir yenilik getirilmemiş olsa da Galaxy S21 Ultra’nın “Air View”, “Air Command” ve “Screen Off” özelliklerine sahip olacağı da belirtiliyor. Konuyla ilgili olarak sızdırılan son özellikler ise “Director’s View” bulunuyor. Bu özellik sayesinde çekim sırasında farklı kameralar arasında geçiş yapması sağlanıyor. Bu özelliğin aynı anda iki kamera tarafından kayıt yapabilmesine de imkan sağlanacağı dile getiriliyor. 

 


Galaxy S21 ve Galaxy S21 Ultra kanlı canlı görüntülendiGalaxy S21 ve Galaxy S21 Ultra kanlı canlı görüntülendi
Galaxy S21 Ultra ve S21 Plus ilk defa ortaya çıktıGalaxy S21 Ultra ve S21 Plus ilk defa ortaya çıktı
Samsung Galaxy S21 Ultra ve A52 4G'nin ortaya çıkan özellikleriSamsung Galaxy S21 Ultra ve A52 4G'nin ortaya çıkan özellikleri

PAYLAŞ