Samsung Galaxy S21 Ultra beşli kamera sistemine sahip olabilir - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S21 Ultra beşli kamera sistemine sahip olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-12 12:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

 

Bir Twitter kullanıcısı tarafından aktarılan bilgiye göre Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy S21 beşli kamera kurulumuna sahip olacak.

Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy F41 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy F41 özellikleri ve fiyatı

Samsung’un önümüzdeki senenin ilk çeyreğinde tanıtması beklenen yeni amiral gemisi serisi Galaxy S21 hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şuana kadar henüz kesin bir açıklama yapılmayan seride Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ ve Galaxy S21 Ultra olmak üzere üç farklı akıllı telefon model bulunması bekleniyor.

Galaxy Z serisini piyasaya sürmesiyle Galaxy S ve Note serilerinde artık yeni teknolojilere eskisi kadar yer vermeyecek olan Samsung’un piyasaya çıkacak akıllı telefonları elbette bazı yeni özelliklere ev sah. Bugün yapılan sızıntı ise Galaxy S21 serisi hakkında ipucu edinmemizi sağladı.

Twitter'da Anthony isimli bir kullanıcının yaptığı paylaşımda yer alan bilgilere göre Samsung Galaxy S21 serisi, Samsung’un diğer akıllı telefonlarında olduğu gibi piyasaya sürüldüğü bölgeye göre gücünü Qualcomm'un Snapdragon 875 işlemci yongasından ya da Exynos 2100 işlemci yongasından alacak. Ancak Samsung Galaxy S21 Ultra modeli serinin diğer modellerden biraz daha farklı olacak.

Samsung Galaxy S21 Ultra özellikleri

Paylaşıma göre Samsung Galaxy S21 Ultra, ISOCELL Bright HM2 108 MP ana kameraya sahip beş kameralı bir modülle kullanıcılara merhaba diyecek. Cihazda bulunacak kameraların 8K çözünürlükte 30 FPS video çekmeye imkân tanıyacak. Bununla birlikte cihazda optik görüntü dengeleyici sistemi de bulunacağı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy S21 özellikleri Geekbench’te ortaya çıktı

Bunlara ek olarak Samsung Galaxy S21 Ultra’nın 1440p çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Bu ekranın ise 120 Hz veya 144 Hz'lik bir ekran yenileme hızına sahip olması bekleniyor.

5.000 mAh’lık batarya kapasitesine de sahip olacağı aktarılan Samsung Galaxy S21 Ultra’nın 65W’luk ultra hızlı şarj desteğine de sahip olacağı paylaşılan bilgiler arasında. Henüz bu konu hakkında resmi bir açıklama olmasa da Samsung’un Galaxy S21 Ultra modelinde kablosuz şarj ve tersine şarj özelliklerini kullanıcılarına sunması bekleniyor. Kutusundan Stylus kalemiyle çıkacağı söylenen cihazın teknik özellikleri hakkında şimdilik bir sızıntı gelmedi. Samsung’un yeni akıllı telefonları hakkındaki gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


Samsung üçüncü çeyrekte Huawei'yi tahtından edebilirSamsung üçüncü çeyrekte Huawei'yi tahtından edebilir
Samsung'un yeni işlemcisi Exynos 1080 hakkında ilk bilgiler geldiSamsung'un yeni işlemcisi Exynos 1080 hakkında ilk bilgiler geldi

PAYLAŞ