Samsung Galaxy S21 serisi Teaser kamera, S Pen desteği ile bir Sneak Peek sunuyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S21 serisi Teaser kamera, S Pen desteği ile bir Sneak Peek sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-13 22:31:02
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Teknoloji

Samsung Galaxy S21 serisinin kamera kurulumu, Ocak 14 Galaxy Unpacked 2021 etkinliği öncesinde yeni bir teaser videosunda görülüyor. Video ayrıca, serideki Galaxy S21 Ultra'nın bir parçası olabilecek S Pen desteğine bir bakış sunuyor. Ayrı bir şekilde, Galaxy S21 Ultra kılıflarının bazı sözde basın görüntüleri, yeni telefonun yanında bulunabilecek yeni S Pen kalemi için özel bir oda öneren çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Daha önceki raporlar, kalemin ayrı olarak satın alınabileceğini belirtti.

27 saniyelik Teaser videosu, Samsung Galaxy S21 serisinin kamera performansını gösteriyor.

27 saniyelik teaser videosu, Samsung Galaxy S21 serisi altında piyasaya sürülebilecek yeni amiral gemisi modellerinin dikey olarak hizalanmış kamera kurulumunu gösteriyor. Video Ayrıca bize bir cam arka özelliği olabilir yeni telefonların arka gizlice bir göz verir. Sonuna doğru, serideki Galaxy S21 Ultra'ya özel olabilecek S Pen desteğini öneriyor.

Huawei overtakes SamsungHuawei overtakes Samsung

Şirket, yeni amiral gemisi serisini kızdırmak için Samsung US Newsroom sitesinde yaptığı açıklamada,” şimdi her zamankinden daha fazla, çarpıcı fotoğraflarla kendimizi ifade etmemize, sürükleyici görüntüleme deneyimleri sunmamıza ve yaptığımız her şeyi epik hale getirmemize yardımcı olabilecek akıllı telefonlara ihtiyacımız var " dedi.

Şirketin resmi teaser'larına ek olarak, bazı basın, Samsung Galaxy S21 Ultra kılıflarının yayınlandığı iddia ediliyor. WinFuture.de. render, Galaxy S21 Ultra'nın S Pen kılıfını içermesi muhtemel olmasa da, kalem için alana sahip özel durumlar olabileceğini öne sürüyor. Geçmişte Galaxy S21 Ultra'nın birkaç sözde görüntüsünde de fark ettik.

Samsung, 14 Ocak Çarşamba günü Galaxy Unpacked 2020 sanal etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Galaxy Buds Pro ve Galaxy SmartTag ile birlikte Galaxy S21 serisinin etkinlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor.



PAYLAŞ