Samsung Galaxy S21 Serisi kamera özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S21 Serisi kamera özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-09 11:00:03
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Donanım

Samsung Galaxy S21 serisi kamera detayları, diğer bazı önemli bilgilerle birlikte sızdırılmış olabilir. Yaklaşan telefonlarla ilgili söylentiler oldukça uzun bir süredir etrafta dolaşıyor ve birkaç yeni sızıntı şimdi telefonların özelliklerine işaret ediyor. Üç telefon için bir dizi koruyucu film veya Ekran koruyucusu gösterdiği iddia edilen bir görüntü sızdı ve ekran boyutlarına işaret etti. Bazı yüksek kaliteli render, serinin farklı renk varyantlarını gösterdiğini iddia ediyor. Ve söylentilere göre Samsung Galaxy S21 Ultra'nın kamera kurulumu ile ilgili bazı detaylar da ortaya çıktı. Ayrıca, bir rapor Samsung'un telefonları şarj cihazı ve kulaklık olmadan gönderebileceğini belirtiyor.

Samsung Galaxy S21'in 6.3 inçlik bir ekrana sahip olduğu söylenirken, Galaxy S21 Ultra 6.9 inçlik bir ekrana sahip olabilir.

Koruyucu film ile başlayan ünlü tipster Ice Universe, Instagram'da üç telefon için bir dizi ekran koruyucusu gösteren bir görüntü paylaştı, söylentilere göre Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ ve Galaxy S21 Ultra. Galaxy S21'in 6.3 inç ekrana sahip olduğu söyleniyor, Galaxy s21 + 6.7 inç ekrana sahip ve Galaxy S21 Ultra'nın büyük bir 6.9 inç ekrana sahip olduğu söyleniyor. Görüntü, telefonlar için bir “koruyucu film” gösterirken, selfie kamera için bir kesim yoktur, bu da insanların serinin ekranın altındaki selfie kameralarla gelip gelmeyeceğini sorgulamasına neden olur. Bununla birlikte, önceki sızıntılar ve render, selfie kameraları için delik delme kesiklerini göstermiştir.

Samsung is investing in drones that will facilitate access to the super-fast 5G networkSamsung is investing in drones that will facilitate access to the super-fast 5G network

Aynı tipster, Galaxy S21 Ultra'nın kamera kurulumunun ayrıntılarını paylaşmak için Twitter'a gitti. Telefon 108 geniş açılı megapiksel ya da 4X veya 10X zum yeteneğine sahip katlanmış bir telefoto lens ile sensör, geniş açılı lens, bir 10 ultra megapiksel HM3 Nona Süper-PD sensörü, 12 Megapiksel sensör dahil olmak üzere-geri dört kamera sensörleri ile gelip, ve, son olarak, 10 megapiksel 3X optik zum yeteneğine sahip bir telefoto lens ile sensör söyledi. Ayrıca bir lazer AF modülü, LED flaş ve arkada bir mikrofon var.

LetsGoDigital ve grafik tasarımcısı Giuseppe Spinelli, aka Snoreyn tarafından paylaşılan görüntülere devam ederken, üç telefon neredeyse çerçevesiz ekranlara, Galaxy S21 ve Galaxy S21+ için üçlü arka kameralara, Galaxy S21 Ultra'daki dörtlü arka kameralara ve selfie kameraları için üçünde de delik delme kesimlerine sahip gibi görünüyor. Telefonlar gümüş, mavi, siyah ve pembe renklerde görülebilir.

Buna ek olarak, Tecnoblog tarafından hazırlanan bir raporda, Samsung Galaxy S21 serisinin Brezilya'da Anatel sertifikası aldığını ve “cep telefonunun bir güç kaynağı ile satılmayacağını” (çevrilmiş) belirtti. Liste ayrıca telefonların kulaklık olmadan satılacağını da söylüyor. Bu, Samsung'un iPhone 12 serisinin perakende kutusundan kulaklık ve şarj cihazını çıkarmak için Apple'ı Facebook'ta trollediği için en azını söylemek oldukça şaşırtıcı. Yazı şimdi kaldırılmış gibi görünüyor.

Şu an itibariyle, Samsung yaklaşan Galaxy S21 serisi hakkında herhangi bir bilgi paylaşmadı, ancak normalden daha erken piyasaya sürülmesi bekleniyor.



PAYLAŞ