Samsung Galaxy S21 satışları oldukça iyi gidiyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S21 satışları oldukça iyi gidiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-11 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un Galaxy S21 serisi hakkındaki satış rakamları oldukça iyi seviyede ilerliyor. Öyle ki serinin İngiltere’deki satışları ile Galaxy S20 ve Galaxy S10 satışlarını geride bırakarak rekor kırdığı da ifade ediliyor. İngiltere haricinde Samsung’un merkezi olan Güney Kore’de de satış seviyesinin oldukça iyi gittiği belirtiliyor. 29 Ocak – 8 Şubat tarihleri arasındaki satışların Galaxy S20 serisindeki satışlardan yüzde 30 daha yüksek olduğu belirtiliyor. İngiltere tarafında ise kullanıcıların Galaxy S20 Ultra modeline daha fazla ilgilerinin olduğunu ve Güney Kore’de ise Galaxy S21 5G modelinin daha fazla tercih edildiği belirtiliyor. Tüm satışlarda ise yüzde 40’ını oluşturan S21 Ultra modelinin ise yüzde 36’lık paya sahip olduğu ifade ediliyor.

Galaxy 21 Plus tarafında ise kullanıcıların yüzde 24’ü tarafından tercih edildiği söyleniyor. Samsung, kilitsiz Galaxy S21 satışlarının yüzde 30’ını oluşturduğunu belirtirken, Galaxy S20’nin piyasaya sürülmesiyle elde edilen hacmin ise iki katından fazla olduğunu belirtiyor.

Samsung'dan yeni kamera patenti alındıSamsung'dan yeni kamera patenti alındı

Samsung Galaxy S21 satışlarından oldukça memnun

Kullanıcıların yeni modellerin tercih etmesinde ise başlıca olarak güçlü performans, gelişmiş tasarım ve gelişmiş kameraların olduğu belirtiliyor. Samsung Galaxy S21 Ultra modelinin özelliklerini hatırlayacak olursak cihazda Exynos 2100 işlemcisi bulunuyor. Android 11 işletim sistemine sahip olan bu cihazda Infinity O ekran tasarımı bulunurken, model 6.8 inç büyüklüğünde bir ekranla geliyor. Cihazın pil tarafında 5000 mAh’lik bir bataryası bulunurken, modelin arkasında ise dörtlü kamera sistemi yer alıyor. Bu noktada ise 108 megapiksel ana kamera + 12 megapiksel ultra geniş açı + 10 megapiksel telefoto ve 10 megapiksel periskop kamera yer alıyor.

Cihaz oldukça başarılı bir ilerleyiş sürdürürken, bakalım şirketin yeni nesil modelleri neler sunacak ilerleyen dönemlerde göreceğiz.  


Samsung Galaxy F62 özellikleri belli olduSamsung Galaxy F62 özellikleri belli oldu
Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy A12 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy A12 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ