Samsung Galaxy S21 FE'nin tüm özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S21 FE'nin tüm özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-26 18:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Samsung'un ilerleyen zamanlarda tanıtması beklenen uygun fiyatlı amiral gemisi Galaxy S21 FE, Google Play Console listesinde görüntülendi. Bu sayede cihazın neredeyse tüm özellikleri ortaya çıkmış oldu.

Güney Koreli merkezli teknoloji devi Samsung, piyasadaki pahalı amiral gemisi modellerinin yanı sıra uygun fiyatlı modellerle de tüketicilerinin ilgisini çekmeye çalışıyor. Bu hamlesiyle büyük bir başarı yakalayan şirket  "Fan Edition" ya da kısaca "FE" kodlu modellerini piyasaya sürmeye devam ediyor. Samsung tüketicileri bir süredir, Galaxy S21'in Fan Edition versiyonunu bekliyorlardı. Merakla beklenen Galaxy S21 FE, Google Play Console'da listelendi.

Samsung rekor hıza sahip DDR5 Ram'i tanıttıSamsung rekor hıza sahip DDR5 Ram'i tanıttı

En iyi Samsung telefon modelleri

Aslına bakarsanız Galaxy S21 FE’nin özellikleri hakkında bugüne dek pek çok sızıntı gündeme gelmişti. Ancak cihazın Google Console’da listelenmesi özelliklerin netleşmesini sağladı.

Samsung Galaxy S21 FE temel özellikleri

Google Play Console'da yer alan bilgilere göre Samsung'un yakında tanıtılacak olan olan uygun fiyatlı amiral gemisi Galaxy S21 FE  modeliQualcomm Snapdragon 888 işlemciden güç alacak. hatırlarsanız şirket bu işlemciyi Galaxy S21 ailesinde de tercih etmişti. Ancak RAM konusunda ise bu kez şirket kullanıcılarını şaşırtacak. Google Console’da listelenen Galaxy S21 FE’nin 6 GB RAM ile geleceği öğrenildi. Şirket bugüne kadar, Snapdragon 888'le çalışan hiçbir modelde 6 GB RAM kullanmamıştı.

Donanım özelliklerinin yanı sıra cihazın ekran özellikleri hakkında da bilgiler barındıran Google Console verilerine göre Galaxy S21 FE'nin 2009 x 1080 piksel çözünürlük sunan, Full HD+ bir ekranla gelecek. Bu ekranın piksel yoğunluğu ise 480 dpi olacak. İşletim sistemi cephesinde Galaxy S21 FE’nin Android 11 tabanını görüyoruz. 

Daha önce Galaxy S21 FE’nin çıkışını bir kez ertelediği bilinen Samsung, cihaz hakkında henüz yeni bir resmi açıklama yapmış değil. Ancak sızıntıların artması Galaxy S21 FE’nin tanıtımının çok da ileri bir zamana sarkmayacağının göstergesi olarak görülüyor.

 


Samsung Galaxy M32'nin fiyatı ve özellikleri açıklandıSamsung Galaxy M32'nin fiyatı ve özellikleri açıklandı
Samsung cihazlara akıllı RAM geliyorSamsung cihazlara akıllı RAM geliyor

PAYLAŞ