Samsung Galaxy S21 FE'nin tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S21 FE'nin tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-12 12:01:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarının önemli şirketlerinden biri olan Samsung’un ilerleyen zamanlarda Galaxy S21 ailesine dahil edeceği yeni üyesi Galaxy S21 FE ilk kez görüntülendi.

Geçtiğimiz aylarda yeni amiral gemisi telefon serisi Galaxy S21 ailesini tanıtan şirket Galaxy S21, Galaxy S21 Plus ve Galaxy S21 Ultra olmak üzere üç modelle karşımıza çıkmıştı. Çok geçmeden seriye yeni bir telefon ekleyeceği öğrenilen şirketin yeni telefonun tasarımı merak ediliyordu.

Samsung Galaxy A82'nin ilk görüntüleri ortaya çıktıSamsung Galaxy A82'nin ilk görüntüleri ortaya çıktı

Geçtiğimiz sene Galaxy S20 ailesine Galaxy S20 FE adında bütçe dostu bir telefon ekleyen şirket bu senede aynı politikaya sadık kalacak. Şirketin amiral gemisi serisinin uygun fiyatlı varyantını ne zaman piyasaya süreceği henüz kesinleşmemiş olsa da cihazın fotoğrafları bugün ortaya çıktı.

Samsung Galaxy A72'nin ses sistemiyle bir ilke imza atacak

Güvenilir sızıntı kaynaklarından olan OnLeaks tarafından paylaşılan görsellere göre Galaxy S21 FE, tasarım olarak neredeyse S21 ile aynı tasarıma sahip. Ancak cihazın arka tarafta kamera tasarımı noktasında bazı farklılıklar olduğunu görüyoruz. Galaxy S21 serisindeki telefonların kamera çıkıntısı parlak metal çerçevenin bir uzantısı olarak karşımıza çıkarken, S21 FE modelinde kamera çıkıntısı doğrudan arka kapağın bir parçası gibi duruyor.

Telefonları birbirinden ayıran bir diğer özellik ise boyut noktasında karşımıza çıkıyor. Galaxy S21 modelinden daha büyük olacak Galaxy S21 FE4 mm daha uzun, 3,3 mm daha geniş. Ancak iki telefonun da aynı kalınlıkta olacağı söylenmekte.

6.4 inçlik bir ekrana sahip olacağı aktarılan Galaxy S21 FE modelinin arka panelinde üçlü kamera sistemine sahip olacağı tahmin edilse de cihazın henüz kamera özellikleri ve donanım özellikleri bilinmiyor.

 


Samsung, iPhone'ları Android'e dönüştüren uygulamasını yayınladıSamsung, iPhone'ları Android'e dönüştüren uygulamasını yayınladı
Samsung kamera için ortaklık değişimine gidebilirSamsung kamera için ortaklık değişimine gidebilir

PAYLAŞ