Samsung Galaxy S21 FE üretimleri durduruldu - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S21 FE üretimleri durduruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-14 16:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un Galaxy S21 FE modeli için beklenmedik bir karar alındı ve modelin üretimi durduruldu. Samsung Galaxy S21 FE modeli pazara 6 GB ve 8 GB RAM kapasiteleri ile çıkacak haberleri ile gündeme gelen bir model olmuştu. Ancak şimdi ise beklenmedik bir sürpriz ile karşılaşıldı ve buna göre modelin üretimi tam olarak durduruldu. Aktarılan bilgilere göre ise bu durdurulma sebebi olarak tedarik sorunları olduğu ifade ediliyor. Bir kaynağa göre Samsung’un global olarak hala etkisi süren çip sorunları sebebiyle, telefonu üretemediği ifade ediliyor. Bir başka kaynağa göre ise sorunun bu olmadığı ve şirketin diğer parçaları bulamadığı noktasında sorunlar yaşadığı iddia ediliyor.

Samsung Galaxy S21 FE’nin üretimi durduruldu

Galaxy S21 FE'nin ucuz fiyatı ortaya çıktıGalaxy S21 FE'nin ucuz fiyatı ortaya çıktı

Model gerekli parçalar bulunamadığı için üretimde sıkıntılar yaşıyor. Bu durumda telefonun çok geç olarak raflarda yerini alacağını hatta hiçbir zaman satışa çıkmama ihtimalini de gösteriyor. Samsung Galaxy S21 FE, baktığımız zaman fiyat-performans oranının yüksek olacağı bir model olması bekleniyordu. Cihaza dair bilinen özelliklere bakacak olursak, 4500 mAh’lik pil ile geleceği beklenen Galaxy S21 FE, işlemci gücünü Snapdragon 888 veya Exynos 2100 işlemcisinden alacak. Bu noktada ise daha çok Snapdragon 888 işlemcisinin cihaza güç vermesi bekleniyor.

Galaxy S21 FE, 6.4 inç büyüklüğünde 120 Hz AMOLED bir ekran ile geliyor. 128 GB / 256 GB depolama seçenekleri sunulacak olan Galaxy S21 FE; arka tarafında üçlü kameraya sahip olacak. Modelin tasarımı modern olacakken, fiyat noktasında ise bazı kaynaklara göre 630 ile 720 dolar arasında bir fiyata sahip olması bekleniyor. Galaxy S20 FE ise Güney Kore’de 810 dolar seviyesinde fiyatla satışa çıkmıştı. Global pazarda ise 699 dolar olarak gördük.


Samsung Galaxy S21 Plus 5G Özellikleri ve fiyatı ne olacak?Samsung Galaxy S21 Plus 5G Özellikleri ve fiyatı ne olacak?
Samsung Galaxy S21 FE performans testine girdiSamsung Galaxy S21 FE performans testine girdi

PAYLAŞ