Samsung Galaxy S21 FE için geri sayım başladı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S21 FE için geri sayım başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-07 18:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz sene Galaxy serisine FE modelini ekleyen Güney Kore merkezli Samsung, Galaxy S21 modeli içinde aynı stratejiyi izleyecek.

Amiral gemisi telefon modelleriyle kullanıcıların gönlünü fetheden Samsung son dönemlerde uygun fiyatlı alternatiflere yöneliyor. Amiral gemisi segmenti içinde aynı stratejiyi izleyen şirket geçtiğimiz sene Galaxy S20 ailesine diğer modellere nazaran daha uygun fiyatlı olan bir Galaxy S21 FE modeli eklemişti. Bu sene tanıtacağı Galaxy S21 ailesine de bir FE modeli ekleyecek olan şirket bu sayede amiral gemilerinin daha erişilebilir olmasını sağlamaya çalışıyor.

Samsung Galaxy M32 Geekbench testinde görüntülendiSamsung Galaxy M32 Geekbench testinde görüntülendi

Tanıtım yaklaştıkça sızıntılarla gündeme gelmeye devam eden Galaxy S21 FE modeli hakkında ünlü teknoloji analistlerinden Ross Young açıklama yaptı. Ross Young; Samsung’un Galaxy S21 FE modelini ne zaman piyasaya süreceğine dair ipucu verdi.

İsabetli tahminleriyle tanınan Ross Young; Samsung’un Galaxy S21 FE modelinin üretimine Temmuz ayında başlayacağını söyledi. Bunun yanı sıra Galaxy S21 FE’nin gri, açık yeşil, açık mor ve beyaz olmak üzere dört renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacağı söylenmekte.

Samsung Galaxy S21 FE özellikleri

Samsung’un bütçe dostu amiral gemisi modeli Galaxy S21 FE, yayımlanan raporlara göre 6.4 inçlik bir ekrana sahip olacak. Delikli bir ekran tasarımına sahip olan Galaxy S21 FE 155.7 x 71.45 x 7.9 mm ölçülerinde olacak.

Samsung Galaxy A22 tasarım detayları belli oldu

Galaxy S21 FE’nin kamera özellikleri hakkında henüz pek fazla bilgi olmasa da cihazın ön kamerasının 32 MP çözünürlüğünde olacağı biliniyor. 4.500 mAh’lık batarya kapasitesiyle gelecek olan Galaxy S21 FE’nin hızlı şarj teknolojisiyle ilgili de henüz bir bilgi yok. Cihazın 19 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Galaxy S21 FE muhtemelen tanıtımdan birkaç ay sonra ülkemizde de satışa sunulacak.

 


Samsung Galaxy Z Flip 3 ve Fold 3 görselleri ortaya çıktıSamsung Galaxy Z Flip 3 ve Fold 3 görselleri ortaya çıktı
iPhone 13'ün yeni ekranını Samsung üretebiliriPhone 13'ün yeni ekranını Samsung üretebilir

PAYLAŞ