Samsung Galaxy S21 FE hangi ülkelerde satışa çıkacağı açıklandı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S21 FE hangi ülkelerde satışa çıkacağı açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-13 09:30:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Yakında Samsung Galaxy S21 FE modelini tanıtacak olan Samsung’un yeni telefonu hakkında yeni sızıntılar gündeme geldi.

Her sene yeni amiral gemisi serisini tanıtan Samsung, ilerleyen aylarda Galaxy S21 serisini tanıtacak. Serinin en çok dikkat çeken modellerinden biri ise Galaxy S21 FE modeli. Bir süredir sızıntılarla gündemden düşmeyen Galaxy S21 FE’nin neredeyse tüm özellikleri ortaya çıkmış durumda. Daha önce sertifikasyon listelerinde görüntülenen Galaxy S21 FE bu kez çip sıkıntısıyla gündeme geldi. Bildiğiniz gibi bir buçuk senedir hayatımızı pek çok alanda zorlaştıran coronavirüs pandemisinin en çok etki ettiği sektörlerden biri de teknoloji sektörü olmuştu. Pandeminin etkisiyle birlikte çip üretimleri oldukça yavaşladı. Akıllı telefon piyasasındaki her şirket büyük bir çip sıkıntısı yaşıyor. TMSC’ye göre bu sıkıntı önümüzdeki senenin başlarına kadar devam edecek. Bu durum Samsung’un Galaxy S21 FE modelini de etkileyecek gibi görünüyor. Gelen sızıntılara göre Samsung çip sıkıntısı nedeniyle Galaxy S21 FE’nin çıkışını erteleyebilir. Bunun yanı sıra cihazın ilk olarak sadece iki ülkede satışa sunulacağı global pazara da beklenenden daha geç giriş yapacağı da aktarılan bilgiler arasında.

Samsung Galaxy Buds 2'nin bir özelliği daha sızdırıldıSamsung Galaxy Buds 2'nin bir özelliği daha sızdırıldı

 

Güney Kore merkezli The Korea Herald tarafından yayımlanan bir habere göre Samsung, Galaxy S21 FE modelini ilk etapta sadece ABD ve Avrupa’da satışa sunacak. Ancak Galaxy S21 FE modelinin başta Samsung’un kendi ana vatanında piyasaya sürülmesi şirket için pek de iyi olmadığı bir gerçek. Ama küresel çip üretimi ve çip tedariğinde ciddi anlamda sıkıntı yaşayan şirketin böyle bir karar almasını anlamak da zor değil.

Samsung Galaxy M52 5G’nin kamera özellikleri sızdırıldı

Bugüne dek çip tedariğinde yayımlanan haberlerin Galaxy S21 FE’nin imajını sarstığını söylemek mümkün. Bunun üzerine tanıtım gecikmesi de kullanıcılarda hayli hayal kırıklığı yarattı. Samsung Galaxy S21 FE’nin çıkışını son çeyreğe bırakmak sorunda kaldı. Bunun yanı sıra cihazın Snapdragon 888 yerine kendi Exynos işlemcisini kullanacağı haberleri de gündeme gelmişti. Şirketin Galaxy S21 FE modelinde hangi işlemciyi kullanacağı hala bilinmiyor.

Galaxy S21 FE tanıtımında gecikmenin ya da cihazın ilk etapta az sayıda bölgede piyasaya çıkacak olması pek de avantajlı bir durum değil. Özellikle Google Pixel 5a’nın ve Pixel 6 serisinin çıkışıyla birlikte Samsung, S21 FE ile istediği başarıyı yakalayamayabilir.

 


Samsung Galaxy S21 FE özellikleri netleşmeye başladıSamsung Galaxy S21 FE özellikleri netleşmeye başladı
Samsung kamera çıkıntısını ortadan kaldırabilirSamsung kamera çıkıntısını ortadan kaldırabilir

PAYLAŞ