Samsung Galaxy S21 FE ertelendi mi? - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S21 FE ertelendi mi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-18 19:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarının dev şirketlerinden olan Samsung’un Galaxy Z serisiyle birlikte satışa sunması beklenen Galaxy S21 FE’nin tanıtımının ertelendiği iddia ediliyor.

Android dünyasının dev şirketi Samsung son iki yıldır bazı lansmanlarını ertelemek zorunda kalıyor. Tabi bunun en büyük nedenin pandemi olduğunu da unutmamak gerek. Şirket tedarik sıkıntısı yüzünden zaman zaman cihazlarını beklediği tarihte satışa sunamıyor. Bugün ortaya atılan iddialara göre şirket bu kez Galaxy S21 FE planlarını ertelemek zorunda kaldı. Bir süre önce yeni katlanabilir ekranlı telefon modellerini tanıtan Samsung’un Galaxy S21 FE modelini de bu lansmanda tanıtması bekleniyordu.

Yeni Samsung Galaxy Watch 4 iki farklı boyutla geliyor!Yeni Samsung Galaxy Watch 4 iki farklı boyutla geliyor!

Samsung Galaxy A03 hakkında ilk sızıntılar ortaya çıkıyor

Ancak sonuç beklendiği gibi olmadı. Şirket lansmanda bu cihazın adını bile geçirmedi. Durum böyle olunca Galaxy S21 FE modelinin tanıtımının, diğer Galasy S21 modelleriyle birlikte tanıtılabileceği haberleri gündeme gelmeye başladı. Şirketin bu konudaki sessizliği de iddiaların güçlenmesine neden oldu.

Galaxy S21 FE özellikleri

 6,4 inç AMOLED ekrana sahip olacağı aktarılan Galaxy S21 FE, FHD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı ile oldukça akıcı bir görüntü deneyimi sunacak. Gücünü Snapdragon 888 yonga setinden alacak olan Galaxy S21 FE, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip olacak.

 S21 FE’nin 12 megapiksel ön kameraya sahip olacağı ve arka kamera kurulumunun 32 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel ikincil lens ve 8 megapiksel üçüncü kamera sistemine ev sahipliği yapacağı söyleniyor.

4.370 mAh’lık batarya kapasitesi ile uzun süren kullanım vadeden Galaxy S21 FE modeli açık yeşil, açık mor, beyaz ve gri renklerde piyasaya sürülecek.

 


Samsung'tan Dikkat Çeken Plastik HamlesiSamsung'tan Dikkat Çeken Plastik Hamlesi
Türkiye'de satışa sunulması beklenen Samsung Galaxy A52s'in özellikleri açıklandıTürkiye'de satışa sunulması beklenen Samsung Galaxy A52s'in özellikleri açıklandı

PAYLAŞ