Samsung Galaxy S21 beklenenden erken satışa çıkabilir - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S21 beklenenden erken satışa çıkabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-03 19:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un yeni Galaxy S21 ailesine yönelik bilgiler gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdi ise kaynaklara göre modellerin beklenenden daha erken satışa çıkabilmesi düşünülüyor. Samsung’un Galaxy S21 serisi ile Apple benzeri bir yol izlemesi bekleniyor. Bu noktada 2021 yılının başında gelecek olan Galaxy S21 ailesinde de iPhone 12’de olduğu gibi şarj cihazı ve kulaklık olmayabileceği aktarılıyor. Bu bilgi kesin olarak belli olmazken, Galaxy S21 kutu içerisinden tek bir kablo çıkması bekleniyor. Oldukça merakla beklenen bu yeni telefonlar gelen bilgilere göre Şubat ayının başında raflardaki yerlerini alacak. Normalde Mart ayında satışta olması beklenen yeni amiral gemisi serisi için ilk defa erken bir şekilde pazarda görebileceğiz. Bu hamlenin ise Samsung’un iPhone 12’ler ile arayı fazla açmak istememesi konusu oluyor.

Samsung Galaxy S21 beklenenden erken geliyor

Samsung Galaxy S21 ekranı düz tasarımlı olacakSamsung Galaxy S21 ekranı düz tasarımlı olacak

Galaxy S21, Galaxy S21 Plus ve Galaxy S21 Ultra olarak karşımıza çıkacak telefonlardan Ultra model en güçlü cihaz olacak. Diğer yandan modelde 6.8 inç AMOLED ekran üzerinde 144 Hz yenileme hızına sahip bir panel göreceğiz. 5000 mAh pile sahip olan bu cihazların ekran delikli tasarım ile 40 megapiksel çözünürlüklü bir selfie kamera sunması bekleniyor. Galaxy S21 Ultra’nın arkasında ise 108 megapiksel ana kamera yer alıyor. Model gücünü bazı pazarlar için 5 nm Snapdragon 875 işlemcisinden alacakken Türkiye dahil bazı pazarlarda ise 5 nm Exynos 2100 işlemcisinden almaya hazırlanıyor.


Galaxy S21 serisi ile yeni nesil çerçeveye sahip olabilirGalaxy S21 serisi ile yeni nesil çerçeveye sahip olabilir
Analistlere göre Samsung Galaxy S20+ 5G telefonlarının en çok kazandıranı olduAnalistlere göre Samsung Galaxy S20+ 5G telefonlarının en çok kazandıranı oldu

PAYLAŞ