Samsung Galaxy S20'de telefoto kamera olmayabilir - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S20'de telefoto kamera olmayabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-30 20:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarının önemli oyuncularından birisi olan Güney Koreli şirket, Samsung’un yeni akıllı telefon serisini görmemize artık az bir zaman kaldı. Şimdi ise kaynaklardan olan Ice Universe ve Max Wainbach’a göre Galaxy S20 ve Galaxy S20+ modellerinin 64 megapiksel kamerası telefoto özelliğine sahip olmayacak. Ancak 8K video çekimi yapabileceği belirtiliyor. Daha ötesi ise Samsung’un iki modelinde de bir telefoto kameraya yer vermemesi iddia ediliyor. Akıllı telefon pazarının şuan için gözlerini çevirdiği isim olan Samsung, çok yakın bir zamanda Galaxy S20 serisini kullanıcılarına sunacak. Bu sayede 2020 yılının en güçlü akıllı telefonlardan birisini Samsung cephesinden göreceğiz. Galaxy S20 bekleyişi sürerken, birbirinden iddialı detaylarda ortaya çıkmaya devam ediyor.

Samsung Galaxy S20’de telefoto kamera olmayabilir

Samsung Galaxy A11'in kamera yenilikleri dikkat çekiyorSamsung Galaxy A11'in kamera yenilikleri dikkat çekiyor

Söz konusu bu iddialar daha önceki tutarlı iddiaları ile dikkat çeken Max Weinbach tarafından gerçekleştirildi. Buna göre popüler bir başka kaynak olan Ice Universe’de bu iddiayı destekler açıklamalar yaptı. İddialara göre Samsung’un yeni Galaxy S20 ve Galaxy S20+ modellerinin sahip olması beklenilen 64 megapiksellik kameralar optik zoom özelliği ile gelmeyecek. Bu kapsamda piyasada yüksek çözünürlük ve telefoto özellikleri aynı anda sunan çok az akıllı telefon bulunuyor. Samsung ise bu alanda öne çıkmayı hedeflerken, cihazlar hakkında optik zoom yer almayacak denilse de, yüksek çözünürlük avantajı sayesinde cihazlar telefoto gibi kullanılabilecek.

Benzer bir açıklama gerçekleştiren Ice Universe’e göre ise 64 MP’lik bu yeni kamera optik zoom yerine 8K çözünürlüğündeki video çekimleri için kullanılabilecek. Yüksek çözünürlüklü kameralarda yakınlaştırma sonucunda bir görüntü kaybı olmadığı için Samsung cephesinde de benzer bir şekilde kameranın yine de zoom yapılabilmesi bekleniyor. Şuan için bu detayların iddialardan ibaret olduğunu belirtelim.


Motorola Edge Plus Galaxy Note 10'a rakip olacakMotorola Edge Plus Galaxy Note 10'a rakip olacak
Yeni Galaxy Fold, 8 inç ekrana sahip olabilirYeni Galaxy Fold, 8 inç ekrana sahip olabilir

PAYLAŞ