Samsung Galaxy S20 yeni güncelleme getiriyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S20 yeni güncelleme getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-10 17:30:04
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Teknoloji

Samsung Galaxy S20 FE kullanıcıları artık dokunmatik ekrana daha fazla 'istikrar' getiren yeni bir güncelleme alıyor. Bu, birkaç kullanıcının telefonlarının hayalet dokunuşlarını kaydettiğinden şikayet etmek için forumlara gittikten ve kaydırma veya yakınlaştırma sırasında çok fazla Kekemelik yaşadıktan sonra gelir. Samsung, dokunmatik ekranın kararlılığını 'geliştiren' bu yeni güncellemeyle bu şikayetlere yanıt verdi, ancak bazı kullanıcılar bunun bir yazılım sorunu değil, bir donanım sorunu olabileceğini iddia ediyor.

Bir Samsung kullanıcısı, aynı Samsung Galaxy S 20FE dokunmatik ekran sorunuyla ilgili düzinelerce şikayeti olan Reddit iş parçacığına cevap verdi. Bu kullanıcı, ‘bu sorunu iyileştiren ' bir güncelleme almanın ekran görüntüsünü paylaştı. Reddit kullanıcısı, güncellemeyi yükledikten sonra kekemeliğin azaldığını, ancak tamamen gitmediğini söylüyor. Diyor ki, " sadece ATJ1/ATK1 ile biten bir güncelleme var. Gergin kaydırma hala olur, ancak daha az sıklıkta olur. Dokunmatik ekran testinde hala başarısız oluyor, ancak yakınlaştırma sırasında Kekemelik bir dereceye kadar düzeltildi (hala oluyor, ancak daha yumuşak ve daha iyi).”

Huawei overtakes SamsungHuawei overtakes Samsung

Dokunmatik Ekran sorununa 'iyileştirmeler' ile yeni güncelleme aldı

Bu son Samsung Galaxy S20 FE güncellemesinin yapı numarası, kullanıcının paylaştığı ekran görüntüsüne dayanan G781BXXU1ATK1'DİR. Changelog belirsiz bir şekilde ‘dokunmatik ekranın stabilitesinin iyileştirildiğini söylüyor.- Kasım 2020 güvenlik yamasını bir araya getiriyor ve 202.34 MB boyutunda olduğu bildiriliyor.

Kullanıcılar, bunun bu sorunu çözmeye çalışan ilk güncelleme olmadığını iddia ediyor. Bundan önce, bu sorunu çözmeye çalışan iki güncelleme yapıldı, ancak şirket başarısız oldu. Bu son güncellemeden sonra, birkaç kullanıcı artık bu dokunmatik ekran sorununun bir donanım olabileceğini ve bir yazılım güncellemesiyle tamamen çözülebilecek bir şey olmadığını iddia ediyor.



PAYLAŞ