Samsung Galaxy S20 tanıtım tarihi belli oldu! - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S20 tanıtım tarihi belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-06 20:29:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

Bir süredir sızıntıları gelmeye devam eden Güney Koreli şirket Samsung’un yeni nesil amiral gemisi cihazları olan Galaxy S20 ve Galaxy Fold 2’nin tanıtım tarihleri resmi olarak açıklandı. Samsung tarafından yapılan resmi paylaşım ile beraber bu yıl gerçekleştirilecek olan Unpacked 2020 etkinliğinin tarihi belli oldu. Bu gelişme ile beraber kullanıcıların merakla beklediği Galaxy Fold 2 ve Galaxy S20 serisinin tanıtım tarihi de netleşmiş oldu. Geçtiğimiz günlerde yaşanan sızıntı detaylarına göre bu yıl tanıtılacak olan Galaxy S modelinin S11 yerine S20 adı ile piyasaya geleceği belli olmuştu. Bununla beraber bazı teknik özellikler ve tasarım detayları belli olurken şimdi ise modelin tanıtım tarihi netleşti.

Galaxy S20 tanıtım tarihi belli oldu

Galaxy S20 kamera özellikleri belli olduGalaxy S20 kamera özellikleri belli oldu

S20 modeli ile beraber Galaxy Fold 2 cihazını da duyurmaya hazırlana Güney Koreli şirket Samsung, herhangi bir resmi açıklama yapmamıştı. Ancak Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile beraber yeni Galaxy modellerini tanıtacağı Unpacked 2020 etkinliğinin tarihini açıkladı. Şubat ayı içerisinde gerçekleşmesi zaten beklenirken, Samsung paylaşımına göre Unpacked 2020 etkinliği 11 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. Buna göre Galaxy S20 ile beraber yeni Galaxy Fold 2 modelini de 11 Şubat tarihinde ilk defa göreceğiz.

 

Say hello to a whole new Galaxy. Unpacked on February 11, 2020 #SamsungEvent pic.twitter.com/ln1pqt2vu7 — Samsung Mobile (@SamsungMobile) 5 Ocak 2020

 

 

Galaxy S20 ailesi büyük bir heyecanla beklenirken model serisinin Galaxy S20, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra olarak gelmesi bekleniyor. Ekranlarda 120 Hz Super AMOLED ekran teknolojisi olması bekleniyor. Şirketin yenileme hızı tarafında 60 Hz’den direkt bir şekilde 120 Hz’e çıkış yapması oldukça dikkat çekiyor. Yeni modeller ekran tarafında oldukça akıcı bir deneyim sunacakken, dinamik olarak da pil tasarrufu sağlayacak. Sadece oyunlarda değil ayrıca normal kullanımlarda da 120 Hz’in farkı hissedilecek.

Galaxy S20 Ultra cihazında 108 megapiksel ana kamera olmak üzere beşli bir kamera sistemi yer alması bekleniyor. Birçok yeniliğin yer alacağı bu yeni serisi 11 Şubat tarihinde hep beraber göreceğiz.


Samsung Galaxy S10 Lite özellikleri ve fiyatı belli olduSamsung Galaxy S10 Lite özellikleri ve fiyatı belli oldu
Samsung Galaxy Book Flex Alpha tanıtıldıSamsung Galaxy Book Flex Alpha tanıtıldı

PAYLAŞ