Samsung Galaxy S20 serisi tamamen 12 GB RAM ile gelecek - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S20 serisi tamamen 12 GB RAM ile gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-14 21:50:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz günlerde ilk görselleri ortaya çıkan Samsung Galaxy S20 serisi hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Paylaşılan bilgiye göre Samsung Galaxy S serisinin yeni üyelerinde 12 GB RAM kullanacak.

Güney Kore merkezli şirket yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S20 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni piyasaya sürülecek serinin adının Galaxy S20 olduğu ise neredeyse kesinleşmiş durumda. Geçtiğimiz sene tahmini özellikleriyle adından söz ettirmeye başlayan bu yeni seri hakkında çok fazla iddialar gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde fotoğraflarının sızdırılmasının ardından tasarımı ve kılıf görüntüleriyle gündeme gelen Galaxy S20 serisi bu kez ailenin tüm yeni üyelerini kapsayan teknik bir özellik sızıntısıyla gündeme geldi. 

Samsung Galaxy S20 ailesi beklentileri karşılıksız çıkarabilirSamsung Galaxy S20 ailesi beklentileri karşılıksız çıkarabilir

Hatırlarsanız Samsung’un geçtiğimiz sene piyasaya sürdüğü Galaxy S10 ailesinde en düşüş özelliklere sahip olan akıllı telefon modeli 6 GB RAM desteğine sahip olan Galaxy S10e modeliydi. Ailenin en üst düzey özelliklerine sahip olan model ise 12 GB RAM desteğiyle dikkatleri üzerine çeken Galaxy S10+ modeli olarak karşımıza çıkıyordu. Bu modelle kullanıcılarını hem şaşırtan, hem de sunduğu yüksek performansla önce çıkan şirketin yeni piyasaya süreceği Galaxy S20 serisi için kullanmayı planladığı RAM kapasitesi ortaya çıktı. 

Samsung, Galaxy S20 ailesinde 12 GB RAM desteği sunacak! 

Öncelikle Samsung’un Galaxy S20 modellerinde bir önceki seride olduğu gibi “e” modeline de yer vermesi bekleniyor. Ancak yeni modeller hakkında gelen bilgilere göre Samsung bu defa ailenin her üyesinde aynı RAM miktarını kullanacak. Geçtiğimiz senelerde RAM ve diğer teknik özelliklerle modeller arasında farklılık sağlayan şirketin yeni seride bu farklılığı nasıl dengeleyeceği henüz bilinmese de, tüm serisinin güçlü performans özelliklerine sahip olması Samsung açısından oldukça avantajlı bir durum sağlayacak gibi duruyor. Samsung’un önümüzdeki ay resmi tanıtımını gerçekleştirmesi beklenen Galaxy S20 serisinde 12 GB RAM kullanılacağı ve RAM miktarının ailenin her üyesinde aynı olacağı yönünde ciddi sızıntılar var. 

İlk gerçek görseliyle karşınızda Samsung Galaxy S20 Plus

Cihazlarında piyasaya sürdüğü bölgeden bölgeye farklı yonga seti kullanan şirketin Galaxy S20 ailesinde Snapdragon 865 veya Exynos 9830 yonga seti kullanması bekleniyor. Galaxy S serisinde Qualcomm yongalarını tercih eden Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefon serisini önümüzdeki ay 11  Şubat günü San Francisco’da düzenlenecek UNPACKED etkinliğinde tanıtması bekleniyor. 


Dört arka kameralı Samsung Galaxy A51'in Türkiye fiyatıDört arka kameralı Samsung Galaxy A51'in Türkiye fiyatı
Samsung Galaxy M31, 5 arka kamerayla gelecekSamsung Galaxy M31, 5 arka kamerayla gelecek

PAYLAŞ