Samsung Galaxy S20 FE’nin tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S20 FE’nin tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-15 21:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Samsung Galaxy S20 FE’nin tanıtılacağı tarih nihayet kesinleşti. ”Tüm Hayranlar İçin Unpacked” başlığıyla duyurulan üçüncü Unpacked etkinliğinin tarihi ise 23 Eylül olarak belirlendi.

Bilindiği gibi Samsung, uzun zamandır Galaxy S20 Fan Edition modeli üzerinde çalışmalar yapıyordu. Bu zamana kadar birçok sızıntı haberlerine konu olan telefonun, şimdi de merak edilen tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı.

Uygun fiyatlı Apple Watch SE çıkış tarihi netleştiUygun fiyatlı Apple Watch SE çıkış tarihi netleşti

Uzunca bir süredir sızıntı haberleriyle karşımıza çıkan Samsung Galaxy S20 FE’nin tanıtım tarihi Samsung tarafından resmi olarak açıklandı.

23 Eylül tarihinde düzenlenecek olan Tüm Hayranlar İçin Unpacked etkinliğinde tanıtılacağı ifade edilen bu modelin ise, Galaxy 20 Fan Edition veya S20 FE olarak adlandırılması bekleniyor.

Şimdilik, söz konusu yeni modelin özellikleri ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmış değil. Fakat son paylaşılan raporlara göre bahsi geçen FE modelin üst seviye donanıma sahip olacağı ve özellikleri bakımından S20 Plus modelinin donanım özelliklerine yakın olacağı tahmin ediliyor.

Bildiğiniz gibi, geçtiğimiz gün yapılan sızıntıyla beraber söz konusu telefonun 6.5 inç büyüklüğündeki 120 Hz Super AMOLED ekranın üzerine kurulacağı ifade edilmişti.

Bununla birlikte satışa sunulacağı bölgeye göre Exynos 990 ya da Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacağı ifade edilen cihazın, aynı zamanda 6 GB RAM‘a ve 128 GB dahili hafızaya sahip olacağı da söz konusu iddialar arasında yerini almıştı.

Bu bilgilerin dışında 

üçlü arka kameraya kurulumu ile beraber geleceğine de dikkat çekilen modelin 12 Megapiksel ana, 12  Megapiksel ultra geniş açı ve 8 Megapiksel telefoto kameralarına da ev sahipliği yapacağı belirtilmişti.

Sızdırılan Samsung Galaxy S20 FE Özellikleri

  • Ekran: 6.5 inç büyüklüğündeki 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olan Super AMOLED ekran
  • İşlemci: Exynos 990 veya Snapdragon 865
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Depolama: 128 GB dahili hafıza
  • Batarya: 4.500 mAh




PAYLAŞ