Samsung Galaxy S20 FE 5G'nin tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S20 FE 5G'nin tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-04 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un çok yakın zamanda Note serisi modellerine yeni amiral gemisi cihazını tanıtacağı biliniyor. Şimdi ise şirketin bu seri haricinde piyasada yer alacağı beklenen Galaxy S20 FE 5G modelinin tasarımı ortaya çıktı. Görünene göre Samsung, hem Galaxy Note görünümlü bir Galaxy S modeli satışa sunacak. Güney Koreli şirket Samsung, 5 Ağustos tarihinde gerçekleştireceği çevrimiçi lansman etkinliği ile beraber en yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra’yı karşımıza sunacak. Ancak şirketin amiral gemisi cihazlar dışında fiyat/performans odaklı yeni üst seviye bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı da biliniyor.

Bir süredir ortaya atılan söylentiler ve bazı iddialara göre Samsung, kullanıcılara amiral gemisi performansı sunacağı uygun fiyatlı bir Galaxy S20 FE 5G modeli üzerinde çalışıyor. Söz konusu cihaz ile alakalı doğruluk payı yüksek bilgiler bulunuyor. Ancak henüz somut bir detay bulunmazken, şuan için cihazın tasarımına dair detaylar bulunuyor.

Samsung Galaxy S21'in detayları netleşiyorSamsung Galaxy S21'in detayları netleşiyor

Samsung Galaxy S20 FE 5G tasarımı ortaya çıktı

Daha önce cihazın tasarım ve özelliklerine yönelik çeşitli detaylar Evan Blass tarafından paylaşılmıştı. Şimdi ise Galaxy S20 FE 5G’nin tasarım detayları karşımıza çıktı. Ortaya çıkan görsele göre Galaxy S20 FE 5G, Galaxy S serisi ile Galaxy Note serisi arasında bir tasarıma sahip olacak. Gövde tasarımının genelinde ise Galaxy S20 FE 5G için Galaxy S modellerinden daha köşeli ancak Galaxy Note modellerinden ise daha oval bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bu kapsamda Galaxy S20 FE 5G’nin bu yılın başlarında piyasaya sürülen Galaxy S10 Lite ile benzer bir yapı sunması bekleniyor.

Galaxy S20 FE 5G, Infinity-O tasarımı ile yüksek bir ekran gövde oranı sunmayı hedefliyor. Cihazın uygun fiyatlı olacağından ötürü Edge ekranı olmaması bekleniyor. Bu noktada cihaz Galaxy S20 serisine göre daha kalın çerçevelere sahip olacak. Galaxy S20 FE 5G modelinin yine de üst seviye bir tasarıma sahip olacağını söyleyebiliriz. Diğer yandan yeni Galaxy S20 FE 5G’nin Snapdragon 855 veya Snapdragon 765G işlemcisi ile gelmesi bekleniyor.


Google ve Samsung arasında gizli bir anlaşma mı var?Google ve Samsung arasında gizli bir anlaşma mı var?
Güney Kore’de Samsung COVID-19 test merkezi kurduGüney Kore’de Samsung COVID-19 test merkezi kurdu

PAYLAŞ